Sinclair czyli gree jakby ktos nie wiedzial
Niestety wbrew pozorom czasami nizsze obroty spręzarki moga byc bardziej uciazliwe. Obserwować...
w zasadzie nie dziwie sie bo to taka uroda konstrukcji. Skoro przy ucisku efekt sie zmniejsza pewnie mozna cos na to zaradzic. Ale jakie zabiegi beda skuteczne to ciezko sądowac. Płyta betonowa na obudowe
Ogolnie w akustyce niskie czestotliwosci wygasza sie masą, czyli np dociazenie elementow drgajacych. Ewentualnie inna metoda izolacja by drgania byly odcięte
jak najblizej źródła. Zazwyczaj odradzam wieszanie agregatow bo drgania jednostki przenosza sie na sciane budynku/czy tez elewacje i wewnatrz potrafi buczec. Mam dobry sluch i nie raz po instalacji słysze delikatne buczenie w budynku. Nie mam z tym problemu bo uprzedzam o tym klienta , jego wybor.
Niestety wbrew pozorom czasami nizsze obroty spręzarki moga byc bardziej uciazliwe. Obserwować...
w zasadzie nie dziwie sie bo to taka uroda konstrukcji. Skoro przy ucisku efekt sie zmniejsza pewnie mozna cos na to zaradzic. Ale jakie zabiegi beda skuteczne to ciezko sądowac. Płyta betonowa na obudowe
Ogolnie w akustyce niskie czestotliwosci wygasza sie masą, czyli np dociazenie elementow drgajacych. Ewentualnie inna metoda izolacja by drgania byly odcięte jak najblizej źródła. Zazwyczaj odradzam wieszanie agregatow bo drgania jednostki przenosza sie na sciane budynku/czy tez elewacje i wewnatrz potrafi buczec. Mam dobry sluch i nie raz po instalacji słysze delikatne buczenie w budynku. Nie mam z tym problemu bo uprzedzam o tym klienta , jego wybor.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY