Amfan jutro zrobię tak jak sugerujesz ( nie chcę już stresować rodziny
) . Przy małej różnicy w zadanej temperaturze czyli podniosłem z 19 na 22 i tryb auto szybko osiągnął temperaturę i kręcił cały czas na podwyższonych obrotach . Wkurzyłem się i zszedłem z prędkością wentylatora na manual.
Tryby auto w toshiba rozumiem tak :
Jeden tryb auto główny w którym zadaję temperaturę i jednostka sama decyduje co ma robić ( czy grzać czy chłodzić) i drugi wchodzę w tryb grzania i tam jest tryb auto ( wentylatora) . W tym trybie jednostka pracuje poprawnie . Jest reakcja jednostki przy podwyższeniu temperatury .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2022-11-24, 15:31:00 przez RobertJ.)
) . Przy małej różnicy w zadanej temperaturze czyli podniosłem z 19 na 22 i tryb auto szybko osiągnął temperaturę i kręcił cały czas na podwyższonych obrotach . Wkurzyłem się i zszedłem z prędkością wentylatora na manual.Tryby auto w toshiba rozumiem tak :
Jeden tryb auto główny w którym zadaję temperaturę i jednostka sama decyduje co ma robić ( czy grzać czy chłodzić) i drugi wchodzę w tryb grzania i tam jest tryb auto ( wentylatora) . W tym trybie jednostka pracuje poprawnie . Jest reakcja jednostki przy podwyższeniu temperatury .
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY