(2023-10-12, 11:42:00)kwiatyyy1 napisał(a): funkcja i feel czyta temp z pilota i miejsca w ktorym on sie znajduje , temperatura -2 na wylocie ? czy byla dodawana jakas dodatkowa ilosc czynnika ? , nalezy zmierzyc przegrzanie , temp / cisnienieTrudno opisać problem. Zacznę od początku. Kupiłem 2 klimatyzatory Gree na Allegro w dużym sklepie (chodziło o raty zero i fv) Montaż wykonała firma, która montowała u mnie aux. Na codzień nie zajmują się marka Gree. Co do wydmuchu już się ustabilizował na 3-4 mierzyłem termometrem szypułkowym. Jedna rzecz jest niepokojąca - bez włączonej funkcji IFEEL klimatyzatory nie będą pracować prawidłowo. Zaniżają temp o Ok 4-5stopni np 18 pokazuje bez ifeel a gdy włączę ifeel jednostka pokazuje 24(co się zgadza z termometrem pokojowym) Jednostki OBIE takjakby nie reagują na temp otoczenia tzn jeśli chce ogrzać do 25 to prawdopodobnie misię to nie uda bez i feel bo bez tej funkcji pokazują max 22 przy nastawie 28.
(2023-10-12, 11:42:00)kwiatyyy1 napisał(a): funkcja i feel czyta temp z pilota i miejsca w ktorym on sie znajduje , temperatura -2 na wylocie ? czy byla dodawana jakas dodatkowa ilosc czynnika ? , nalezy zmierzyc przegrzanie , temp / cisnienieNie było nic dodawane.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY