Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Proszę o opinie

13 Odpowiedzi, 14272 Wyświetleń

awax

2006-09-11, 19:19:42
Top użytkownik
Witam,naprawdę nie chcę być złośliwy ,ale wyrażnie było napisane"MONOBLOK stoi nasłoneczniony pod oknem...."
Niezależnie od tego przypadku ,gdyby Pan Panie Mirosławie znalazł chwilę czasu i spokojnie przeczytał swoje ostatnie posty (kilkanaście) to tak naprawdę poza dwoma,może trzema nic one nie wnoszą ,natomiast chyba zbyt często pisane są w lekceważącym adwersarzy tonie.
Ja nie napisałbym "myślę,że na klimatyzatorach LG znam się lepiej.."skąd ta pewność?
Odnośnie chłodzenia procesora to na pytanie o części odpowiada Pan o innych systemach chłodzenia.Młodzi ludzie w tym przypadku robią świetną rzecz podejmując się budowy skomplikowanego urządzenia i nawet w przypadku niepowodzenia zdobędą sporo doświadczenia.Ten temat akurat znam z bezpośrednich wcześniejszych rozmów i proszę mi wierzyć ogniwo Peltiera nie jest im obce.
Generalnie jednak uważam,że byłoby dobrze gdyby Pan jako ekspert przedstawił swoje dotychczasowe dokonania zwłaszcza praktyczne gdyż ja osobiście odnoszę wrażenie ,że przeważa jednak wiedza teoretyczna.
Osobiście zabierałem głos jedynie w tematach,które znam z praktycznych realizacji.
Kończąc mm pytanie czy porad udziela Pan całkowicie bezinteresownie bo jeżeli chodzi tylko o "wierszówkę"to odwołuję wszystko .
Tak przy okazji pozwolę sobie zasugerować Panu jako byłema naczelnemu ChiK,że obecnie brakuje publikacji dla specjalistów praktyków przeważaja natomiast teoretyczne będące w istocie kolejnym powielaniem podręczników akademickich i to jest chyba głównym powodem zadawania pytań typu 2x2?.
Może Pan i Pańscy koledzy wypełnią tę lukę .
Serdecznie pozdrawiam i sam zgłaszam chęć zakupu takiego poradnika jak również gotowość całkowicie bezinteresownego włączenia się w jego redagowanie w miarę swoich możliwości.
Władysław
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa