Witam
Widzę że mój ulubiony chłodniarz z krwi i kości się pojawił. Ja po ostatnim Twoim
pytaniu o azot to bym się pod ziemie zapadł. Żaden z Ciebie chłodniarz a rzucasz się jak pchła i czepiasz się innych. Powiem to jeszcze raz: wyżej srasz niż dupę masz a wałkowany to jesteś Ty
przez żonę i jesteś cienki jak guma w prezerwatywie. A na pewno z takimi systemami nie miałeś do czynienia i nie będziesz miał. Powiem Ci dlaczego, bo nie przejdziesz weryfikacji jakości dopóki Awax jest w komisji. Nie będę na pewno uświadamiał Ciebie. Znajdź czas i pojedz w zimę na doszkolenia i się dowiesz. Masz do wyboru: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi.
Pozdrawiam
Widzę że mój ulubiony chłodniarz z krwi i kości się pojawił. Ja po ostatnim Twoim
pytaniu o azot to bym się pod ziemie zapadł. Żaden z Ciebie chłodniarz a rzucasz się jak pchła i czepiasz się innych. Powiem to jeszcze raz: wyżej srasz niż dupę masz a wałkowany to jesteś Ty
przez żonę i jesteś cienki jak guma w prezerwatywie. A na pewno z takimi systemami nie miałeś do czynienia i nie będziesz miał. Powiem Ci dlaczego, bo nie przejdziesz weryfikacji jakości dopóki Awax jest w komisji. Nie będę na pewno uświadamiał Ciebie. Znajdź czas i pojedz w zimę na doszkolenia i się dowiesz. Masz do wyboru: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi.Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY