stefanbud napisał(a):WitamSynku ja sie nie wymadrzam . Zachowujesz sie jak koledzy spod sklepu z tanim winem co zreszta potwierdza twoje slownictwo ... Ja jakos nikomu nie ublizalem na forum . A tobie zdaza sie tio notorycznie . Na szkoleniach to bylem jak ty jeszcze gwintowales rury od co ...
Widzę że mój ulubiony chłodniarz z krwi i kości się pojawił. Ja po ostatnim Twoim
pytaniu o azot to bym się pod ziemie zapadł. Żaden z Ciebie chłodniarz a rzucasz się jak pchła i czepiasz się innych. Powiem to jeszcze raz: wyżej srasz niż dupę masz a wałkowany to jesteś Typrzez żonę i jesteś cienki jak guma w prezerwatywie. A na pewno z takimi systemami nie miałeś do czynienia i nie będziesz miał. Powiem Ci dlaczego, bo nie przejdziesz weryfikacji jakości dopóki Awax jest w komisji. Nie będę na pewno uświadamiał Ciebie. Znajdź czas i pojedz w zimę na doszkolenia i się dowiesz. Masz do wyboru: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi.
Pozdrawiam
Ps w zime mam inne zajecie klima to tylko na sezon .
PS2 moje pytanie o azot bylo na miejscu bo czesto lutuje i tak nie robilem i nadal tak nie robie ! Moje polaczenia sa szczelne . Po za tym wiele innych osob pyta o to samo co poczytaj watek .
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
przez żonę i jesteś cienki jak guma w prezerwatywie. A na pewno z takimi systemami nie miałeś do czynienia i nie będziesz miał. Powiem Ci dlaczego, bo nie przejdziesz weryfikacji jakości dopóki Awax jest w komisji. Nie będę na pewno uświadamiał Ciebie. Znajdź czas i pojedz w zimę na doszkolenia i się dowiesz. Masz do wyboru: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi.