Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

co kupić

63 Odpowiedzi, 51300 Wyświetleń

Fujitsu Szczecin

2008-11-10, 07:31:20
Top użytkownik
tato Gadzet napisał(a):Synku ja sie nie wymadrzam . Zachowujesz sie jak koledzy spod sklepu z tanim winem co zreszta potwierdza twoje slownictwo ... Ja jakos nikomu nie ublizalem na forum . A tobie zdaza sie tio notorycznie . Na szkoleniach to bylem jak ty jeszcze gwintowales rury od co ...

Ps w zime mam inne zajecie klima to tylko na sezon .

PS2 moje pytanie o azot bylo na miejscu bo czesto lutuje i tak nie robilem i nadal tak nie robie ! Moje polaczenia sa szczelne . Po za tym wiele innych osob pyta o to samo co poczytaj watek .
Witam

Przepraszam tato Gadzet, poniosło mnie trochę. Wypiliśmy z kolegami parę winek i bach trach samo jakoś tak ze mnie wylało. Po prostu mnie wkurzasz. No oczywiście za słownictwo też przepraszam. No wiesz jak jest po winku Smile
Wiesz ja w zimę też w PS2 gram, szkoda że nie ma gry o montażu klim na czas. Pograli byśmy w sieci. Dobrze grasz chłodniarza, a okazuje się że sezonowy jesteś. Ja ich nie chciałem oszukiwać bo się nie da ukryć że jestem w branży instalatorskiej, i jadą po mnie łącznie z tobą. Ale powoli wylezie szydło z z worka. Ale nie będę złośliwy i powiem Ci gdzie do palnika podłącza się azot. Jak spytasz.

Pozdrawiam

I powiem Ci jeszcze jedno, pojedz na jakieś doszkolenie. Jeżeli Ty byłeś na szkoleniu jak ja gwintowałem CO, to było to bardzo dawno. Azot będzie teraz coraz częściej potrzebny przy lutowaniu.
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa