Sorry Steefan moze i ja za wiele napisalem ale Twoje pytanie instalacje w ktorej jednoczesnie mozna grzac i chlodzic uwazam za podstawowe , poprostu mnie powalilo to taka pierwsza reakcja . Klima to obecnie podstawa mojego utrzymania ale ile teraz sie montuje/naprawai klim? Sa jakies chlodnie , lodowki czy drobne naprawy a z czegos musze chyba zyc. Wiec w zimie zajmuje sie innym tematem . Co do palnika sorry mam taki stary polski (Perkun chyba ) i tam nie ma miejsca na azot . Na polaczenia lutowany czy to na twardo czy na zimno nie narzekam . A lutuje juz od lat . Wiec zaciekawil mnie jakis nowy sposob lutowania i stad moje pytanie . Nic do Ciebie Stefan ale czasem zdaje mi sie ze traktujesz nas jak bande bez pojecia w temacie . Poprostu wiecej szacunku dla nas sa tutaj i fachowcy i poczatkujacy ale i jednych i drugich trzeba szanowac.
Ps co do palnika spawales kiedys Migomatem ? Tam jest prawdziwa osloa niedostanie sie napewno powietrze a tutaj jak sie dowiedzialem zeby gaz puszczac przez rure ktora sie lutuje to dla mnie jest troche dziwne ze nie chroniony jest lut na zewnatrz rury . Poki co robie po staremu i jest dobrze .
Ps co do palnika spawales kiedys Migomatem ? Tam jest prawdziwa osloa niedostanie sie napewno powietrze a tutaj jak sie dowiedzialem zeby gaz puszczac przez rure ktora sie lutuje to dla mnie jest troche dziwne ze nie chroniony jest lut na zewnatrz rury . Poki co robie po staremu i jest dobrze .
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY