Prawdopodobnie musisz skonfigurowac polaczenie jednostek . Mozesz zrobic to recznie lub automatycznie wlasnie srubokret wystarczy . Sprawdz polaczenie przewodow elektrycznych czy sa podlaczane pod odpowiednie zaciski a pozniej muszisz jeden switch chyba przekrecic a drugi do gory , pisze z pamieci ostatnio robilem to 2 lata temu w jednostce z 4 terminalami . Chodzi o to ze rury i przewody mozesz podlaczyc jak chcesz jednostka sama sobie rozpozna i polaczy w pamieci rury z przewodami . Fajna sprawa teraz wszystkie multisplity to maja sporo czasu mozna zaoszczedzic . Przy 4 jednostkach zchodzi sie ze 30 minut jak pamietam . Gdzies mialem opis uruchomienia i jakas serwisowke do szajsunga ale w formie druowanej . Po tym wszyskim ten switch co by do gory ma isc dod dolu a i przypomnialo mi sie na swiczu obrotowym ustawiasz ile masz jednostek wewnetrznych . A i jeszcze mi sie przypomnialo w szajsungu zawsze masz dolaczana serwisowke calkiem niezla .Tam jest wszystko opisane . Jest po angielsku ale w naszych czasach to chyba nie problem przynajmniej dla mnie .
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
samsung awaria
11 Odpowiedzi, 9839 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY