Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

SIEMANKO WSZYSTKIM!!! WRÓCIŁEM(SPOKANIE POSEZONOWE)

140 Odpowiedzi, 152184 Wyświetleń
Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej

Artic

2010-08-23, 19:41:05
Zaawansowany użytkownik
http://www.eholiday.pl/noclegi-lr5954-plan.html

Moja propozycja noclegowa xD
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2010-08-23, 19:47:48
Top użytkownik
awax napisał(a):
bartekyogico napisał(a):
Banita napisał(a):Do Ślesina mam kawałek.Ale obawiam się czy to bezpieczne w moim przypadku
Kolego podniesiesz frekwencję o 100%- spory sporami a wielu (w tym ja) chciałoby Cię poznac osobiscie!!!

Ja również chętnie poznam Ciebie oraz tych Kolegów,których dotąd nie poznałem osobiście.
Co do sporów to wszak "niespotykanie spokojny człowiek ze mnie"
Pozdrawiam i do zobaczenia
Dobre Big Grin
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-08-23, 20:15:04
Moderator
Artic napisał(a):http://www.eholiday.pl/noclegi-lr5954-plan.html

Moja propozycja noclegowa xD
I bajka, sala konferencyjna jest drink bar też Smile i w kima na miejscu. Wsio pasi aby termin był wolny i musimy koniecznie podać ilośc osób to od tego będą ceny ustalone. Ja się piszę i można mnie na listę wpisywać Smile
  • Odpowiedz

byniom

2010-08-23, 20:22:29
Moderator
Ja tez się piszę i koszuklę chcę z moim nickiem a nie jakąś ogólną Big Grin
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-08-23, 20:28:13
Moderator
Zrobiłem listę i przesyłam do wszystkich. Wpisujcie co chcecie mieć na koszulce i po wszystkim prześlemy ją do Admina. Tych do których nie mam maila niech napisze mi na priv to w odpowiedzi prześlę listę. Każdy kto się wpisze niech odeśle mi listę to wszystko z sumuję i zapodam adminowi. pzdr
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-08-23, 20:46:15
Top użytkownik
Moja propozycja-weźmy ze soba drugie połowy.
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-08-23, 20:52:37
Top użytkownik
Jeszcze jedno-Moim zdaniem wszystkie koszulki powinny byc jednakowe.Mozna zrobić tylko jakieś "wejsciówki" aby kazdy wiedział kto jest kto.Tak maiałem na trzydziestolecie spotkania w Technikum Mechanicznym w Łapach 2 lata temu.Było super.
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-08-23, 20:55:10
Top użytkownik
byniom napisał(a):Ja tez się piszę i koszuklę chcę z moim nickiem a nie jakąś ogólną Big Grin
byniom nie przesadzaj-wszyscy powinni byc równi za wyjatkiem Banity
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-08-23, 21:00:44
Moderator
Tak jak zaproponował Admin. Na pierwszy zlot dla chętnych Nick na koszulce a reszta koszulek z logo forum i to wszystko. A lista po to aby wiedzieć jaki rozmiar i kto się pisze na spotkanie na 100%. Pzdr
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-08-23, 21:16:04
Top użytkownik
tommatiz napisał(a):Tak jak zaproponował Admin. Na pierwszy zlot dla chętnych Nick na koszulce a reszta koszulek z logo forum i to wszystko. A lista po to aby wiedzieć jaki rozmiar i kto się pisze na spotkanie na 100%. Pzdr
Poszła odpowiedź na Twoja poczt\e.
Tadeusz
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-08-23, 21:52:16
Top użytkownik
Banita napisał(a):
Tadeusz4321 napisał(a):Moja propozycja-weźmy ze soba drugie połowy.
.
Niezabiera się drzewa do lasu.
Moja druga połowa nie jest drzewem-jak by Ci ktoś uszkodził zęby -ona Ci wstawi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-08-24, 05:57:30 przez Tadeusz4321.)
  • Odpowiedz

byniom

2010-08-24, 08:18:29
Moderator
Koszulki moga być i bez nicka a ewentualnie jakieś identyfikatory albo nawet bez , ja sie dostosuję i nie bede marudził Big Grin Co do zabrania żon to jestem przeciwny bo mnie denerwuje jak żona z koleżankami rozmawia o sprawach zawodowych bo się nudi że nic nie rozumię i to samo będzie z nimi. My będziemy rozmawiać a one bęą się nudziły i patrzyły na nas jak na kosmitów Big Grin
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-08-24, 08:56:09
Top użytkownik
byniom napisał(a):Koszulki moga być i bez nicka a ewentualnie jakieś identyfikatory albo nawet bez , ja sie dostosuję i nie bede marudził Big Grin Co do zabrania żon to jestem przeciwny bo mnie denerwuje jak żona z koleżankami rozmawia o sprawach zawodowych bo się nudi że nic nie rozumię i to samo będzie z nimi. My będziemy rozmawiać a one bęą się nudziły i patrzyły na nas jak na kosmitów Big Grin
bynim.chyba masz racje-odpuszczam
  • Odpowiedz

bartekyogico

2010-08-24, 13:34:14
Zaawansowany użytkownik
Witam i zgłaszam chęc uczestnictwa tylko sprecyzujcie termin. Koszulkę z Tommatizem załatwiac? Dajcie znac na priv bo trochę zakręcony jestem (sezon!). Pozdro. B.
  • Odpowiedz

bartekyogico

2010-08-24, 13:59:39
Zaawansowany użytkownik
Poszło na mejla patusXa. A mój mail przez forum nie działa? Wezwac serwis?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-08-24, 14:01:04 przez bartekyogico.)
  • Odpowiedz

byniom

2010-08-24, 15:03:40
Moderator
Wezmę laptopka tylko ja w nim nie mam Cdromu więc jak coś to brać pendriva to poprzegrywam wam co nieco
  • Odpowiedz

adabier

2010-08-24, 17:31:33
Nowy użytkownik
cześc, temat Slesina 08 -09 .10.2010 wciąz aktualny chociaż dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi emailowej, z osrodka dzwoniłem teraz wieczorem ale bez kontaktu, jutro ponowię telefon , dam info , jęsli będzie głucho zmienimy 'lokal" , dam info również , propo weekendu chyba bez szans kto chce dłużej 'powczasowac ' jego decyzja indywidualna , zapłaci odpoczywa .... z zoną czy bez jego sprawa .....
  • Odpowiedz

byniom

2010-08-24, 18:13:07
Moderator
Ale ta data o której tu mowa to wypada w piątek/sobota
  • Odpowiedz

byniom

2010-08-24, 18:38:55
Moderator
Wszytskim nie dopasuje ale jeżeli tak wczesnie ustalimy datę to moze iwększośc się dostosuje.
  • Odpowiedz

bartekyogico

2010-08-24, 18:48:15
Zaawansowany użytkownik
Piątek na oficjalną częsc a sobota na spontaniczne pogłębianie znajomosci. Im termin ustalimy wcześniej tym nam będzie łatwiej!
  • Odpowiedz

bartekyogico

2010-08-24, 19:02:10
Zaawansowany użytkownik
Banita czy Ty siebie czytasz czy tylko piszesz? Przeczytaj sam siebie jak będziesz trzeżwy tak z tydzień do tyłu to zrozumiesz może o co nam chodzi.
  • Odpowiedz

Artic

2010-08-24, 20:07:57
Zaawansowany użytkownik
Ołkej koledzy.

To w grę wchodzi ten hotel http://www.eholiday.pl/noclegi-lr5954-plan.html

Teraz poprosze o konkretne zgłoszenia osób na maila mojego i kolega adabier będzie dzwonić i rezerwować.

Termin 8 i 9 października jutro zadzwonie się zapytam czy są wole miejsca i napisze, ale chce mieć konkretną liczbę osób.

mój mail:
biuro@zmarktica.eu.pl
lub na tel 606 961 681
Pozdrawiam
Rafał
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

klimax256

2010-08-24, 20:08:13
Nowy użytkownik
Z chęcią bym się zabrał na to spotkanie ale jestem chyba za mało doświadczony... no chyba że kolega Banita weźmie ze sobą swój czynnik chłodniczy Big Grin
wydłuż dobę jakimś sposobem - sklonuj mnie!
  • Odpowiedz

Artic

2010-08-24, 20:12:45
Zaawansowany użytkownik
Niech każdy przyjedzie ja jeszcze pozdzwonie ale serrio to dawajcie zgłoszenia na mojego maila i robie liste i do piątku Wam ją przedstawie by nie było lipy
  • Odpowiedz

obserwator

2010-08-25, 11:10:26
Gość
Wtam! Panowie ... jest mały problem ... "zabieranie drzewa do lasu" ... tak bez kobiet? Administrator (właściciel portalu i forum) to KOBIETA Smile
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa