Panowie to od czego zacząć oczywiście nie mam na myśli rejestracji, myślałeś kolego coś o dotacjach na początek?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Firma!!!
30 Odpowiedzi, 26838 Wyświetleń
byniom napisał(a):Słuchaj bo widze że zaraz będziemy toczyć kłutnię , jeszcze raz powtarzam że taką informację usykałem w BOWO a to nie jest jakieś przedszkole czy kiosk ruchu to czy prowadzę ewidencję czy nie to jest odrębna sprawa ale chodzi mi o przepisy . Podaj mi ustawę i jeżeli możesz bo nieche mi się już ich wszytskich wertowac a jak tam będzie pisało że trzeba , kto i w jakich przypadkach to zadzwonię jeszcze raż do bowo i zwróce im uwagę że wprowadzaję ludzi w błąd. Mi także nie chce się "wszystkich wertować" Już kilkukrotnie wklejałem te przepisy.Dla uproszczenia na stronie głównej w zakładce przepisy Masz wykaz gazów objętych ........ Zwróć się do BOWO na piśmie i wklej pisemną odpowiedz . W biurze KCICHIK posiadamy wszystkie Ustawy i co ważniejsze Rozporządzenia.
Ok , Poszukam i zadzwonię do nich jeszcze raz niech wyjaśnią tą sprawę.Dzięki za odpowiedź Awax
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
co wami kieruje przy potencjalnym nie wypuszczaniu w powietrze "freonu"
a) strach przed przepisami b) chytrość - bo wylatują w powietrze wasze pieniądze c) myslenie o następnych pokoleniach aby im nie zostawić szamba na ziemi a ci co robią klimy w autach to robią sprawozdania - pewnie jak cholara, ani gram im nie ucieknie
a) nikt nie chodzi za serwisantem...
b) to kasa klienta... c) jedna wielka ściema z tymi czynnikami i ich zagrożeniem, bo w afryce, chinach i chyba w usa r-22 jest normalnie w sprzedaży, zresztą ekologia to b. dobry biznes... i wybieram odpowiedź: d) święty spokój, że nikt mi nie będzie truł d*** i utrudniał życia. Przepisy tak chcą - to prosze bardzo, wiele wysiłku mnie to nie kosztuje, a w razie kontroli mam luzik
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY