Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

przycisk AC

7 Odpowiedzi, 12758 Wyświetleń

hubert411

2008-11-24, 16:20:13
Nowy użytkownik
Nie wiem czy to awaria czy normalna rzecz. Proszę mi doradzić w kwestii klimatyzacji.Dzisiaj kiedy chciałem włączyć przycisk klimatyzacvji AC, pokazał się przez ułamek sekundy napis AC i po chwili zniknął z ekraniku.Wczesniej nigdy sam nie znikał. Dodatkowo kiedy zawsze włączałem ten przycisk przez ułamek sekundy było to czuć ( taki przerywnik podczas jazdy)Natomiast jeśli włączę auto klimatyzacji działa.Czy to jakaś awaria,czy to normalne. Może temperatura jest poniżej O,a wczesniej nie była i dlatego AC musi znikać ?.Proszę o radę.Nadmieniam,że mam w samochodzie klimatronic.
  • Odpowiedz

radekklimat

2008-11-24, 21:23:48
Moderator
jaki samochod, silnik, rok produkcji jakies dane podaj bo narazie to nic z tego nie wynika
  • Odpowiedz

rg:-)

2008-11-25, 14:33:05
Nowy użytkownik
poniżej +5 klimatyzacji nie włączysz,zagrzej auto w pomieszczeniu lub zagrzej czujnik i wtedy sprawdzisz czy się załancza.pozdro
  • Odpowiedz

hubert411

2008-11-25, 16:19:45
Nowy użytkownik
radekklimat napisał(a):jaki samochod, silnik, rok produkcji jakies dane podaj bo narazie to nic z tego nie wynika
to seat cordoba 2000 rok 1,4 16V benzyna
  • Odpowiedz

radekklimat

2008-11-26, 06:48:13
Moderator
ja mam bmw e34 z 95 z klimatronikiem i klimatyzacja sie załacz normalnie a na dzworze ok 0
  • Odpowiedz

hubert411

2008-11-26, 16:48:32
Nowy użytkownik
rg:-) napisał(a):poniżej +5 klimatyzacji nie włączysz,zagrzej auto w pomieszczeniu lub zagrzej czujnik i wtedy sprawdzisz czy się załancza.pozdro
Ale ten czujnik podczas jazdy chyba sam sie od silnika nagrzeje.Mimo to dalej nie działa A/C. Jakto można inaczej samemu sprawdzić bez wizyty w serwisie czy wszystko z klima jest ok.?
  • Odpowiedz

radekklimat

2008-11-26, 20:27:56
Moderator
nie nagrzeje sie od silnika bo jest przewaznie w zderzaku przednim
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa