Dzień dobry
Bardzo proszę o pomoc przy doborze klimatyzacji (wiem o niej tylko tyle co udało mi się przeczytać przez kilka ostatnich dni)
Malutkie mieszkanie (kawalerka) 27m2 w sumie, ale pokój jedynie jakieś 16m2, położone po południowej stronie bloku – słońce atakuje stale od godzin porannych po wieczorne.
Mimo, że dopiero początek kwietnia to temperatura przekracza w nim już grubo 30 stopni. Powietrze jest bardzo wysuszone i duszne.
Planuję nakleić na okna folie… ale raczej to niewiele da.
Przy tak niewielkim metrażu wystarczy chyba jakiś prosty sprzęt.
Zależy mi na czymś tanim niestety. Ale fajnie by było gdyby był to „Split”. Nawilżacz pewnie też bedzie potrzebny.
Z góry dziękuje za jakieś rady
(sam juz sie w temacie mocno pogubiłem).
Pozdrawiam
mmalota@wp.pl gg 6247525
Bardzo proszę o pomoc przy doborze klimatyzacji (wiem o niej tylko tyle co udało mi się przeczytać przez kilka ostatnich dni)
Malutkie mieszkanie (kawalerka) 27m2 w sumie, ale pokój jedynie jakieś 16m2, położone po południowej stronie bloku – słońce atakuje stale od godzin porannych po wieczorne.
Mimo, że dopiero początek kwietnia to temperatura przekracza w nim już grubo 30 stopni. Powietrze jest bardzo wysuszone i duszne.
Planuję nakleić na okna folie… ale raczej to niewiele da.
Przy tak niewielkim metrażu wystarczy chyba jakiś prosty sprzęt.
Zależy mi na czymś tanim niestety. Ale fajnie by było gdyby był to „Split”. Nawilżacz pewnie też bedzie potrzebny.
Z góry dziękuje za jakieś rady
(sam juz sie w temacie mocno pogubiłem).
Pozdrawiam
mmalota@wp.pl gg 6247525
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
. Wiem montaż kosztuje ale jeżeli chcesz cieszyć się długo sprzętem warto zainwestować w dobry sprzęt i polecić montaż fachowcowi.
No i jak się coś naprawdę zepsuje i nie pomoże czyszczenie filtrów to przestaną odbierać Twoje telefony