-jak w temacie czy możecie się wypowiedzieć na temat tej marki -robi to chińska fabryka Galanz . Zwykłego Galanza już montowałem i jestem mile zaskoczony jakością wykonania ale inverter i to z japońską sprężarką ?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
MISTRAL inverter ?!
5 Odpowiedzi, 6031 Wyświetleń|
produkuje to firma, która nazywa się bodajże midea tylko żądają kasy za wykorzystywanie ich loga, wiec panowie z Centrumklima stworzyli swoją marke i ochrzcili importowane urządzenia nazwą Mistral. A co do jakości to pewnie podobnie jak z Galanzem.
W fabryce midea 60% udziału ma Toshiba i troszczkę Carrier, i jak juz jestesmy przy temacie może ktos się wypowiedzieć na temat klimatyzatorów marki Romix belgijskiej spółki pochodzace właśnie z fabryki Midea .Romix jest bardziej znany ze sprzętu AGD.
Wiem że te klimatyztory Romix pracują na sprężarkach Toshiba . i teraz co wybrać LG troszkę droższy czy Romix?
A dlaczego nie zdecydujesz się na Midea lub Mistral ? Jeżeli siedzi tam Toshiba to chyba można im zaufać ? No i cenowo jest ciekawie . Co Ty na to ? A na te urządzenia dają 3 letnią gwarancję !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-04-30, 09:02:44 przez Qba.)
Gdzie za kilak lat będziecie szukać części do takiej klimy ?
Przerabiałem tematy taniej klimatyzacji chociażby GE importer ma część zamienne gdzieś życzę powodzenia
ZAAWANSOWANY
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY