Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

czyszczenie klimatyzacji

3 Odpowiedzi, 4098 Wyświetleń

leszeklos

2009-05-11, 17:10:29
Nowy użytkownik
Zleciłem stacji specjalizacyjnej czyszczenie klimatyzacji, po odbiorze samochodu stwierdziłem uszkodzenie na plastiku poniżej wylotu powietrza. Powłoka plastikowa zmarszczyła się, uszkodzenie przypomina pryśnięcie dezodorantem. Przedstawiciel firmy twierdzi ze w czasie czyszczenia wkładają rurkę z ozonem w wlot powietrza ale to nie jest przyczyna uszkodzenia. Proszę o pomoc co sadzicie o tym
  • Odpowiedz

max

2009-05-14, 21:51:23
Użytkownik
Witam LESZKU.

Co mogę powiedzieć. Byłem świadkiem jak zapach samochodowy umocowany na kratce przeciekając kapał na kokpit i ku mojemu zdziwieniu z każdą kroplą spływała guma + odbarwiał się plastik, tak więc nie jesteśmy w żaden sposób sędziami w tym sporze.

P.S. ile to razy na myjni zdarza się nam dostrzegać nowe "kwiatki parkingowe" na karoserii samochodu też z winy myjącego?
  • Odpowiedz

skra

2009-05-15, 09:01:52
Nowy użytkownik
Sprawa wydaje się prosta o ile przed oddaniem do warsztau defektu nie było, to czy to stalo sie od ozonu czu od czego kolwiek innego wina jest ewidentna.
Pzdr
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa