Jak wynika z w/w jestem tu nowy w temacie klimatyzacji początkujący 3 sezony po ukończeniu szkoleń w Generalu i Saunier Duval ,jednak to za mało by posiąść wiedzę potrzebną w praktyce po wsępnym przeglądzie postów chylę czoło przed wieloma z was no i liczę na pomoc w trudnych sytuacjach pozdrawiam.To by było na tyle na pytania pewno przyjdzie czas.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Witam kolegów
14 Odpowiedzi, 12653 Wyświetleń|
Witamy
Włodek ,może to co napisałeś doprowadzi do refleksji tych,którzy nie mają za sobą ani jednego sezonu jak również żadnych szkoleń i "świadczą usługi" w tym temacie.
Pewnie przemawia prze zemnie wrodzona skromność .Zycie mnie nauczyło że praktyka i wiedza zdobyta w różnych sytuacjach /nie ma dwu takich samych/jest bezcenna..Na codzień zajmuję się raczej instalacjami grzewczymi jednak tematy zaczynają się zazębiać ,a tak w ogóleod ok 20 lat w usługach...
Witamy szanownego kolege .
pozdrowionka
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
witamy w naszym gronie.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Witam szanownego Kolegę........widzisz jak miło się zaczęło.Pozdrawiam
Witamy szanownego kolege
Witamy. Pzdr
Witam.
Witamy
Witam bratnią dusze ze stajni Saunier Duval. Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Witamy Witamy Władek
Dzięki za ciepłe słowa czas brać się za robotę pozdrawiam
Cześć włodziu witamy serdecznie
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
Witam Włodku w "naszej piaskownicy" !!!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY