Witam, kupiłem lekko używaną klimatyzacje przenośną firmy Remko http://www.remko.pl/kompaktowe_klimatyza...a_rkl.html
(jako alternatywę do zwykłych jednoczęsiowych przenośnych modułów o których słyszałem wiele niepochlebnych opinii – standardowy ścienny Split nie wchodzi w gre) - czy taki split bedzie dobrze się sprawował w mieszkaniu? Może ktoś miał do czynienia z dokładnie tą klimą, czy to dobra firma? Prosiłbym o takie sprawy:
1. Czy głośność jedn. wewn. jest porównywalna do przeciętnej klimy ściennej?
2. To samo co wyżej dotyczące wydajności
3. Wyczytałem w instrukcji ze można rozłączyć przewód łączący modyłu do 7 razy bez utraty czynnika - czy w praktyce to prawda?
4. czy jest możliwość w takiej klimie "dobić" czynnik w razie zbyt dużego ubytku?
Za jakiekolwiek uwagi z góry dzięki
pozdrawiam
(jako alternatywę do zwykłych jednoczęsiowych przenośnych modułów o których słyszałem wiele niepochlebnych opinii – standardowy ścienny Split nie wchodzi w gre) - czy taki split bedzie dobrze się sprawował w mieszkaniu? Może ktoś miał do czynienia z dokładnie tą klimą, czy to dobra firma? Prosiłbym o takie sprawy:
1. Czy głośność jedn. wewn. jest porównywalna do przeciętnej klimy ściennej?
2. To samo co wyżej dotyczące wydajności
3. Wyczytałem w instrukcji ze można rozłączyć przewód łączący modyłu do 7 razy bez utraty czynnika - czy w praktyce to prawda?
4. czy jest możliwość w takiej klimie "dobić" czynnik w razie zbyt dużego ubytku?
Za jakiekolwiek uwagi z góry dzięki
pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY