Witam Szanowne Grono Kolegów po "fachu":-)Na początek chcialem sie przywitac poniewaz wlasnie sie zalogowalem i jeszcze nie mialem takiej okazji.a wiec przejdzmy do rzeczy tzn.jak w temacie.poszukuje pracy w W-wie.mam dopiero 3 lata praktyki w zawodzie ale szybko sie ucze wiec pare montazy i awarii juz mam za soba:-)montuje LG,FUIJTSU,MITSUBISHI,oraz wszystko inne co mi wpadnie w ręce od splitów po systemy VRF oraz pompy ciepła.Na wentylacji sie nie znam ale jak juz pisałem szybko sie ucze:-)prosze o wiadomosci na maila jesli takowe bedą bo wiadomo sezon sie skonczyl no i podobno mamy kryzys:-)pozdrawiam
ps.1 zapomnialem wspomniec ze bylem tez na szkoleniach organizowanych przez LG i FUIJTSU oraz ze posiadam uprawnienia SEP.
ps.2.prosze niektórych kolegow (wszyscy wiedza których) o nie pisanie glupich komentarzy:-)
ps.1 zapomnialem wspomniec ze bylem tez na szkoleniach organizowanych przez LG i FUIJTSU oraz ze posiadam uprawnienia SEP.
ps.2.prosze niektórych kolegow (wszyscy wiedza których) o nie pisanie glupich komentarzy:-)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY