poszukuję wykonawcy fabryka chyba już nie istnieje może R 12 będzie wiedział o jakimś fachowcu ? .to chyba jego strony ? .
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
klimatyzacja w motorowerze ROMET
8 Odpowiedzi, 7919 Wyświetleń|
Witam
Nie wie mądrala ![]() Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
cwaniaczek z tego R12.Brawa dla tych co jadą z nim jak ze świeżym gnojem,pozdrawiam
barbie napisał(a):poszukuję wykonawcy fabryka chyba już nie istnieje może R 12 będzie wiedział o jakimś fachowcu ? .to chyba jego strony ? .temat ciekawy. dało by się zrobić... kiedyś jak byłem piękny i młody i... miałem 20 latek zrobiłem sobie wycieraczki do okularów. działające. i specjalnie nosiłem okulary (przeciwsłoneczne) w deszcz... fajnie było popatrzeć na miny przechodniów... więc i klime w Romecie można zrobić. najlepiej napędzaną pompą kawitacyjną i zabezpieczoną esem typu D z cieńszymi przewodami. i obowiązkowo zasilaną na 3tys Volt.
Z rana tryskasz humorem - sylwester widocznie udany.
i =D
elektromechanik napisał(a):Z rana tryskasz humorem - sylwester widocznie udany.sylwestra miałem dyżur w pracy... ;( a tryskam... bo właśnie do domu wróciłem.
Witam juz na normalnym forum bez zbędnych gazów.Dzieki radekklimat.
Myslę,że z nowym rokiem składając wszystkim uzytkownikom wszystkiego co najlepsze bedzie nam sie owocnie rozmawiało bez zbednych uszczypliwości i wytykania braków w wiedzy.Najlepszego w 2010 r i następnych
taka klimatyzacja naprawdę istnieje ! www.ENTROSYS.COM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY