Witam! Potrzebuję schemat instalacij elektrycznej do manualnej klimatyzacji, do vw t5 2,5 tdi 174KM
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
klima vw t5
13 Odpowiedzi, 18722 Wyświetleń|
podaj mail
michalkra3@wp.pl
proszę również o schemat na mail chiker84@gmail.com
witam !
Przymierzam sie do przeróbki klimatyzacji manualnej w Caravelle T5 2.5TDi na automatyczną, ma ktoś może w posiadaniu schemat tego układu, rozmieszczenie czujników itd?? a może ktoś już przerabiał taki temat?? dziekuje za wskazówki
Jeżeli mogę to też po proszę o schemat instalacji do T5 tommatiz@wp.pl Dzięki pozdrawiam
tom17 napisał(a):podaj mailtom17 jak możesz to puść na tmstudio3@interia pl Dziękuje
również bym prosił na danny87@vp.pl
Dzieki
poszło
czy ja mógłbym też poprosic adamsila@wp.pl
Ale Ty jesteś namolny
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-01-27, 21:56:08 przez tommatiz.)
wysłałem mu instrukcję do T5 ale do 2,5. a on potrzebuje do 1.9 Chyba sam nic nie rozumiesz ale tym sposobem zakładasz sobie stryczek na szyję!!!!!!!!!!!!! W tym temacie ktoś potrzebowal do T5 2.5 a padło pytanie w zakładce "klimatyzacja" o schemat do T5 1.9 Czy Ty musisz być tak zgryźliwy???? Co to Tobie daje. Jesteś banowany zmieniasz login i co Ci to daje??????? Ale dalej inteligencją nie świecisz.
Kolego jak bys mogł mi tez posłac byłbym barzo wdzieczny z gory dziekuje moj adres to
gisdrewnik@wp.pl
proszę też o schemat klimatyzacji do t5 2,5 manualna ;pryzz@02.pl
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
wysłałem mu instrukcję do T5 ale do 2,5. a on potrzebuje do 1.9 Chyba sam nic nie rozumiesz ale tym sposobem zakładasz sobie stryczek na szyję!!!!!!!!!!!!! W tym temacie ktoś potrzebowal do T5 2.5 a padło pytanie w zakładce "klimatyzacja" o schemat do T5 1.9 Czy Ty musisz być tak zgryźliwy???? Co to Tobie daje. Jesteś banowany zmieniasz login i co Ci to daje??????? Ale dalej inteligencją nie świecisz.