Witam
mam wykonać klientowi mroźnie ( będzie to moja pierwsza mroźnia) o wymiarach 2*3,5*2,3 m. Ściany mają być zrobione z płyty obornickiej ( taką klient ma) o grubości 15 cm. Czy wystarczy taka grubość izolacji ?
Po drugie jak wykonać podłogę ? Mroźnia będzie stalą na stropie, pod dachem. Czy wystarczy dać styropian ok. 15 cm grubości i na to wylewka betonowa? Będą tam składowane mięsa w pojemnikach plastikowych, dokładane ręcznie co jakiś czas.
Jaką moc agregatu należałoby przyjąć?
mam wykonać klientowi mroźnie ( będzie to moja pierwsza mroźnia) o wymiarach 2*3,5*2,3 m. Ściany mają być zrobione z płyty obornickiej ( taką klient ma) o grubości 15 cm. Czy wystarczy taka grubość izolacji ?
Po drugie jak wykonać podłogę ? Mroźnia będzie stalą na stropie, pod dachem. Czy wystarczy dać styropian ok. 15 cm grubości i na to wylewka betonowa? Będą tam składowane mięsa w pojemnikach plastikowych, dokładane ręcznie co jakiś czas.
Jaką moc agregatu należałoby przyjąć?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
P.S a izolacja ścian najlepiej z pianki poliuretanowej. No i dobre drzwi to do mrozni podstawa, już chyba nie musze pisać, no chyba ze ktoś chce otwierać za każdym razem drzwi łomem i i tak nie zawsze pójdzie za pierwszym razem.