Witam. Jak by któryś z kolegów potrzebował pilota do klim tych firm co w temacie to mogę wystawić na allegro. Nówka sztuka. Pzdr
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
PILOT DO KLIMATYZACJI- Galanz, Akai, HYUNDAI i inne..
14 Odpowiedzi, 15322 Wyświetleń|
Witam, potrzebuję pilota do galanz model kfr-35gw/a1.
Posiadam, podaj mail to wyślę zdjęcie pilota. Pzdr
A można coś jaśniej bo samo D-LET nic mi nie mówi? Pzdr
Ten model co podałes w linku to nowy a stary model to: KFR 25 GW/A1. Jak sie mi wydaje to pilot powinien być ten sam. Te klimatyzatory są wszystkie z funkcją grzania jak mnie się nie myli. Wyślę Tobie fotkę pilota do KFR 25 GW/A1 na maila. Pzdr
i to jest to o co mi chodziło,teraz tylko ile i czemu tak drogo,pozdrawiam,odp na priv
tommatiz napisał(a):Witam. Jak by któryś z kolegów potrzebował pilota do klim tych firm co w temacie to mogę wystawić na allegro. Nówka sztuka. Pzdrwitam prosze podam maila bo interesuje mnie pilot do klimatyzacji HYUNDAI nobi napisał(a):proszę nie wpisywać w treści wiadomośći adresów e-mail zgodnie z nowym regulaminem forum. Maile można pisać po przez forum. Pozdrawiam P.S. Na chwile obecną nie mam takiego pilota ale zorientuję się i dam znać.tommatiz napisał(a):Witam. Jak by któryś z kolegów potrzebował pilota do klim tych firm co w temacie to mogę wystawić na allegro. Nówka sztuka. Pzdrwitam prosze podam maila bo interesuje mnie pilot do klimatyzacji HYUNDAI moj mail nobi23@o2.pl
Witam,
Poszukuję pilota do Daikin FTYN35GXV1B. Model pilota to ARC461A1.
Witam - poszukuję pilota do OPTIMUM 7kw na 407.Podobne ma też Galanz itp. Pozdrawiam
Gdzie mogę taki pilot kupić ?
A ja szukam takiego pilota http://www.google.pl/imgres?imgurl=http:...Ag&dur=192
może komuś zalega.
Witam, jak potrzebuje ktoś pilota uniwersalnego to zapraszam na PW więcej info.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY