Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Propozycja koszulek z logo Forum

31 Odpowiedzi, 39278 Wyświetleń
1 2 Dalej

tommatiz

2010-05-31, 14:25:47
Moderator
Witam szanownych kolegów. Powstała propozycja nad zrobieniem firmowych koszulek z logo forum i możliwość kupienia ich przez użytkowników forum. Chodzi o to a byśmy byli widoczni dla siebie i być może tak się stanie że idąc po ulicy i spotykając kogoś innego w takiej koszulce będzie można śmiało powiedzieć "siema kolego z forum" Smile Proszę Was w swoim imieniu i admina co o tym pomyśle sądzicie. Pozdrawiam P.S. W przyszłości jak by to wypaliło to może jakieś polary na jesień- klient widząc kogoś w firmowym ciuszku będzie inaczej nas postrzegał....
  • Odpowiedz

byniom

2010-05-31, 14:50:44
Moderator
Jestem za
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

Artic

2010-05-31, 18:30:06
Zaawansowany użytkownik
JAK NAJBARDZIEJ ZAAAAAAAAAAAAAAA

Zamiawiam 3 Big Grin

I jeszcze jedno, moim skromnym zdaniem powiniśmy się wkońcu spodkać wypić piwko,( po strzale za kłótnie na forum Big Grin ) i poznać się. Gadammy na tym forum już od kilku lat a tak naprawdę połowa z nas się nie zna.

Co o tym myślicie?? Organizujemy coś po sezonie??
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-05-31, 19:01:13
Top użytkownik
Popieram Cię tommatiz. Zamawiam 2 szt.A spotkanie swoją drogą.
  • Odpowiedz

byniom

2010-05-31, 19:09:54
Moderator
Spotkanie popieram choć z częścią z was już się spotkałem Big Grin
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

CHŁODnick

2010-05-31, 19:19:40
Użytkownik
A może czapki bejsbolówki z wyszytym logo. Nie to żebym był przeciw podkoszulkom. Big Grin
Profesjonalne strzyżenie owiec, naprawa bojlerów, destylatorów i kalkulatorów.
  • Odpowiedz

Jaxon999

2010-05-31, 20:00:57
Nowy użytkownik
Ja tam lubie takie gadzety Big Grin
Popieram!
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-05-31, 21:17:00
Moderator
To teraz los koszulek w rękach admina. Co do spotkania to oczywiście jestem też za ale problem w tym że jesteśmy rozsiani po całej Polsce np. stefanbud północ byniom centralna polska ja Warszawa wiec nie wiem jak by to rozegrać ale wiem że fajne miejsca z noclegiem są w Zegrzu pod Serockiem i jedyna opcja to wynajęcie małej sali konferencyjnej spotkanie się i debata Big Grin alkoholowa. Ale to powiedzmy po sezonie a teraz admin chcemy fajnie w koszulkach wyglądać Smile. Pzdr
  • Odpowiedz

jurek01

2010-06-01, 05:33:49
Użytkownik
Itaka propozycja to jest to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-06-01, 14:47:24
Moderator
A jak spotkasz na drodze kogoś w koszulce z napisem "R40"?? Smile
  • Odpowiedz

Artic

2010-06-01, 20:49:21
Zaawansowany użytkownik
Ja dziś odebrałem swoje koszulki to wychodzi 19 zeta za sztukę z dwoma nadrukami. to jedna sprawa

Co do spodkania to napewno po sezonie ale warto rzucić już teraz adminowi temat. Moze jakieś ciekawe firmy ściągnie może jakięś rabaciki Big Grin kto wie. A nie ma co ukrywać że ja bardzo bym chciał się spodkać chociażby dla wymiany myśli technicznej czy normalnej pogadanki.
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

Bogdan_New_Jersey

2010-06-02, 00:56:24
Zaawansowany użytkownik
Czy z inego kontynetu mozna zamowic te koszulki???
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2010-06-02, 05:53:01
Top użytkownik
Witam

A jak zamawiać i jak z wymiarówką. Bo ja jestem duży Big Grin

Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-06-02, 06:12:27
Moderator
Myślę że wszystko jest do ustalenia jak plan wypali. Do Bogdan_New_Jersey będzie przesyłka droższa a stefanbud zacznie się odchudzać Big Grin nie spoko na pewno coś w stylu L, XL czy nawet dwa XL jest do zrobienia. Pzdr
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-06-02, 17:22:35
Top użytkownik
Ja by co to zamawiam 2 szt "L" lub "M".Daj znaka gdzie przelać pieniązki i ile jak bedziesz już miał konkrety.Pozdrawiam
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-06-02, 17:32:47
Moderator
Tadeusz4321 napisał(a):Ja by co to zamawiam 2 szt "L" lub "M".Daj znaka gdzie przelać pieniązki i ile jak bedziesz już miał konkrety.Pozdrawiam
Jak przejdzie temat tzn. czy w ogólę wypali plan koszulek a jak wypali to zostanie kwestia jakie kolory koszulek jakie logo choć może być to z forum i rozmiarówka zostanie podana a kwestie pieniążków to nie ze mną tylko www.klimatyzacja.pl ale dajmy szansę na wypowiedź admina. Jak już to ja jestem za koszulkami typu POLO z kołnierzykami i zamawiam 2 lub 3. Admin: czy wiecie już coś odnośnie tego tematu? Pzdr
  • Odpowiedz

obserwator

2010-06-04, 06:23:54
Gość
Pomysł koszulek zaakceptowany Smile !

Potrzebujemy trochę czasu na przygotowanie projektu. Więcej informacji już niebawem.
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-06-04, 08:11:52
Moderator
No i gitara Smile to jak by były projekty koszulek logo itp. to jest szansa abyśmy mieli możliwość podglądu jak to ma wyglądać? Pzdr
  • Odpowiedz

Bogdan_New_Jersey

2010-06-05, 01:11:58
Zaawansowany użytkownik
no i dla admina pierwszy punkt
  • Odpowiedz

adabier

2010-06-06, 18:22:51
Nowy użytkownik
też akcept . daj info jesli trzeba cegiełkę dołozyc.
  • Odpowiedz

obserwator

2010-06-07, 06:52:24
Gość
tommatiz napisał(a):No i gitara Smile to jak by były projekty koszulek logo itp. to jest szansa abyśmy mieli możliwość podglądu jak to ma wyglądać? Pzdr

Jasne. Projekty będą do wglądu.
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-06-22, 18:33:28
Top użytkownik
Bogdan_New_Jersey napisał(a):Czy z inego kontynetu mozna zamowic te koszulki???
Bogdan ja do Ciebie z innej beczki.Mianowicie potrzebuję filtr do swojej maszynki konkretnie ROB-AC351.Znalazłem ale tylko w USA.
Podaję Ci stronkę
http://tools.ntxtools.com/ac-filter--pri...High--list
Kosztuje ok 25 dolarów.
Nie wiem czy to możliwe abyś zakupił i przesłał do Polski.
Oczywiście zapłace ile zechcesz .Ważne, czy podjąłbyś się tego?
Czekam na odpowiedź
  • Odpowiedz

Bogdan_New_Jersey

2010-06-23, 01:26:24
Zaawansowany użytkownik
OK
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-07-06, 13:28:13
Moderator
Tak z ciekawości to koszulki się jakoś robią? Fajnie by było teraz się w nich zaprezentować a nie po lecie Smile Big Grin Pzdr
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-07-26, 15:21:35
Moderator
Forum lotnicze właśnie zrobiło nowe koszulki dla swoich członków. Przesyłam link jako wzór ale zamiast T-shirt lepiej zrobić POLO: http://gadzetylotnicze.pl/opis/1571527/k...atowa.html Pzdr
  • Odpowiedz
1 2 Dalej

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa