Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
SIEMANKO WSZYSTKIM!!! WRÓCIŁEM(SPOKANIE POSEZONOWE)
140 Odpowiedzi, 152199 Wyświetleń
awax napisał(a):Dobrebartekyogico napisał(a):Banita napisał(a):Do Ślesina mam kawałek.Ale obawiam się czy to bezpieczne w moim przypadkuKolego podniesiesz frekwencję o 100%- spory sporami a wielu (w tym ja) chciałoby Cię poznac osobiscie!!!
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Artic napisał(a):http://www.eholiday.pl/noclegi-lr5954-plan.htmlI bajka, sala konferencyjna jest drink bar też i w kima na miejscu. Wsio pasi aby termin był wolny i musimy koniecznie podać ilośc osób to od tego będą ceny ustalone. Ja się piszę i można mnie na listę wpisywać
Ja tez się piszę i koszuklę chcę z moim nickiem a nie jakąś ogólną
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Zrobiłem listę i przesyłam do wszystkich. Wpisujcie co chcecie mieć na koszulce i po wszystkim prześlemy ją do Admina. Tych do których nie mam maila niech napisze mi na priv to w odpowiedzi prześlę listę. Każdy kto się wpisze niech odeśle mi listę to wszystko z sumuję i zapodam adminowi. pzdr
Moja propozycja-weźmy ze soba drugie połowy.
Jeszcze jedno-Moim zdaniem wszystkie koszulki powinny byc jednakowe.Mozna zrobić tylko jakieś "wejsciówki" aby kazdy wiedział kto jest kto.Tak maiałem na trzydziestolecie spotkania w Technikum Mechanicznym w Łapach 2 lata temu.Było super.
byniom napisał(a):Ja tez się piszę i koszuklę chcę z moim nickiem a nie jakąś ogólnąbyniom nie przesadzaj-wszyscy powinni byc równi za wyjatkiem Banity
Tak jak zaproponował Admin. Na pierwszy zlot dla chętnych Nick na koszulce a reszta koszulek z logo forum i to wszystko. A lista po to aby wiedzieć jaki rozmiar i kto się pisze na spotkanie na 100%. Pzdr
tommatiz napisał(a):Tak jak zaproponował Admin. Na pierwszy zlot dla chętnych Nick na koszulce a reszta koszulek z logo forum i to wszystko. A lista po to aby wiedzieć jaki rozmiar i kto się pisze na spotkanie na 100%. PzdrPoszła odpowiedź na Twoja poczt\e. Tadeusz Banita napisał(a):Moja druga połowa nie jest drzewem-jak by Ci ktoś uszkodził zęby -ona Ci wstawiTadeusz4321 napisał(a):Moja propozycja-weźmy ze soba drugie połowy..
Koszulki moga być i bez nicka a ewentualnie jakieś identyfikatory albo nawet bez , ja sie dostosuję i nie bede marudził
Co do zabrania żon to jestem przeciwny bo mnie denerwuje jak żona z koleżankami rozmawia o sprawach zawodowych bo się nudi że nic nie rozumię i to samo będzie z nimi. My będziemy rozmawiać a one bęą się nudziły i patrzyły na nas jak na kosmitów
byniom napisał(a):Koszulki moga być i bez nicka a ewentualnie jakieś identyfikatory albo nawet bez , ja sie dostosuję i nie bede marudziłbynim.chyba masz racje-odpuszczam
Witam i zgłaszam chęc uczestnictwa tylko sprecyzujcie termin. Koszulkę z Tommatizem załatwiac? Dajcie znac na priv bo trochę zakręcony jestem (sezon!). Pozdro. B.
Poszło na mejla patusXa. A mój mail przez forum nie działa? Wezwac serwis?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-08-24, 14:01:04 przez bartekyogico.)
Wezmę laptopka tylko ja w nim nie mam Cdromu więc jak coś to brać pendriva to poprzegrywam wam co nieco
cześc, temat Slesina 08 -09 .10.2010 wciąz aktualny chociaż dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi emailowej, z osrodka dzwoniłem teraz wieczorem ale bez kontaktu, jutro ponowię telefon , dam info , jęsli będzie głucho zmienimy 'lokal" , dam info również , propo weekendu chyba bez szans kto chce dłużej 'powczasowac ' jego decyzja indywidualna , zapłaci odpoczywa .... z zoną czy bez jego sprawa .....
Ale ta data o której tu mowa to wypada w piątek/sobota
Wszytskim nie dopasuje ale jeżeli tak wczesnie ustalimy datę to moze iwększośc się dostosuje.
Piątek na oficjalną częsc a sobota na spontaniczne pogłębianie znajomosci. Im termin ustalimy wcześniej tym nam będzie łatwiej!
Banita czy Ty siebie czytasz czy tylko piszesz? Przeczytaj sam siebie jak będziesz trzeżwy tak z tydzień do tyłu to zrozumiesz może o co nam chodzi.
Ołkej koledzy.
To w grę wchodzi ten hotel http://www.eholiday.pl/noclegi-lr5954-plan.html Teraz poprosze o konkretne zgłoszenia osób na maila mojego i kolega adabier będzie dzwonić i rezerwować. Termin 8 i 9 października jutro zadzwonie się zapytam czy są wole miejsca i napisze, ale chce mieć konkretną liczbę osób. mój mail: biuro@zmarktica.eu.pl lub na tel 606 961 681 Pozdrawiam Rafał
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
Z chęcią bym się zabrał na to spotkanie ale jestem chyba za mało doświadczony... no chyba że kolega Banita weźmie ze sobą swój czynnik chłodniczy
wydłuż dobę jakimś sposobem - sklonuj mnie!
Niech każdy przyjedzie ja jeszcze pozdzwonie ale serrio to dawajcie zgłoszenia na mojego maila i robie liste i do piątku Wam ją przedstawie by nie było lipy
Wtam! Panowie ... jest mały problem ... "zabieranie drzewa do lasu" ... tak bez kobiet? Administrator (właściciel portalu i forum) to KOBIETA
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
i w kima na miejscu. Wsio pasi aby termin był wolny i musimy koniecznie podać ilośc osób to od tego będą ceny ustalone. Ja się piszę i można mnie na listę wpisywać