Proszę,poziom odpowiedzi był i tak o wiele wyższy niż pytania.
Na marginesie,z pewnością serwisujesz klimatyzację od kilku lat czy może właśnie założyłeś firmę?
awax zapewne pytający miał na myśli która rurka jest ssąca a która tłoczna i wystarczy. Ten człowiek dopiero zaczyna a Ty masz potężny plecak doświadczenia i nie wydaje mi się aby w taki sposób odpowiadać na forum. Forum potrzebuje takich jak Ty ale i tych młodszych też. Wyluzuj
Zgadzam się z Tobą,jednak pytanie było typu ile jest 2x2 na egzaminie dojrzałości.
Ktoś kto chce zajmować się klimatyzacją mógłby chociaż o podstawach przeczytać w książce.
Tak przy okazji to w skraplaczu nie ma ssącej rurki,ani zaworu.
a pomoze mi ktos jak sciagnac czynik aby rozłaczyc jednostke zewnętrzna z wewnetrzna. klimatyzator typu split. bedziemy to robic na nastepny tydzien i moze zaskocze mojego szefa ktory raczej nie chce zebym sie nauczyl wiele... nie wiem tylko dlaczego
awax zgadza się tylko my wiemy co to jednostka zewnętrzna co to wymiennik i skraplacz. Pytający tego nie wie i być może książki nie czytał na ten temat. Zaproś młodszego kolegę na swoje szkolenia i wtedy i Ty będziesz miał satysfakcję z udzielenia konkretnych rad a i młody coś z tego wyniesie... Pozdrawiam i prośba o troszkę wyrozumiałości.