Witam wszystkich .Czy ktoś słyszał o takim modelu klimatyzacji FUJITSU ASY9USBCW? może ktoś ma? Pozdrawiam.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Proszę o opinie klimatyzacji FUJITSU ASY9USBCW co to za model?
8 Odpowiedzi, 9989 Wyświetleń|
Witam
Ja słyszałem. Nie mam takiego ale montowałem takie. Jest niesamowity choć jest w technologii stałego przepływu czynnika. Chłodzi i grzeje. Idealnie nadaje się do małych serwerowni po dodaniu regulatora obrotów wentylatora skraplacza i grzałki karteru. Osobiście do domu wolałbym już urządzenie w technologii inwerterowej. Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
"Chłodzi i grzeje. Idealnie nadaje się do małych serwerowni po dodaniu regulatora obrotów wentylatora skraplacza i grzałki karteru."
Jak wszystkie klimatyzatorki on-off. awax napisał(a):Jak wszystkie klimatyzatorki on-off. Witam No tak. ![]() Pozdrawiam
urządzenie o mocy 2500W,jest sprzętem gospodarstwa domowego .mało jest mniejszych klimatyzatorów .
montowanie takiego sprzętu do serwerowni to nieporozumienie .
fujitsu nie jest padaczką, adrianbol nie napisał zresztą gdzie ma to być użytkowane
![]() barbie, a czemu nie do małej serwerowni? jakie rozwiązanie byś zaproponował? eryk_wiking napisał(a):fujitsu nie jest padaczką, adrianbol nie napisał zresztą gdzie ma to być użytkowaneWitam Kanałówkę i system wody lodowej + wielką miskę z lodem. Szkoda dyskusji. Dajcie sobie spokój. Jak zaczniecie podchodzić poważnie do tematów to będziecie wrogami rzemiosła. To forum jest dla klientów nie dla branżowców. I niech tak zostanie. Amen
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY