Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

kody bledow do samsunga

11 Odpowiedzi, 16733 Wyświetleń

januszjanu

2010-12-06, 17:39:29
Nowy użytkownik
Koledzy może wiecie co oznacza kod błędu 601 w samsungu- nie znam modelu - kanałowiec.
  • Odpowiedz

januszjanu

2010-12-06, 19:08:49
Nowy użytkownik
Dzęki masz punkta - dokładnie o to mi chodziło. POZDRAWIAM!
  • Odpowiedz

gadget

2010-12-06, 19:31:25
Zaawansowany użytkownik
Communication error between Wired remote
Check the connection wire linking indoor
indoor unit and wired remote Normal operation controller control
unit and wired remote controller
controller error.

Tyle w instrukcji .

Czyli sprawdż polączenie przewodowego sterowania lub sam sterownik przewodowy .
  • Odpowiedz

januszjanu

2010-12-06, 19:45:23
Nowy użytkownik
Dzięki o to mi chodziło. I jakoś Ci nic nie ubyło ,nie? Pozdrawiam zdrowo myślących. Janusz.
  • Odpowiedz

awax

2010-12-06, 19:50:44
Top użytkownik
Może jednak komuś ubyło:klienta
Janusz dalej robisz fuchy,czy może znalazłeś pracę?
  • Odpowiedz

januszjanu

2010-12-06, 19:58:46
Nowy użytkownik
Nie rozumiem pytania znamy się? Chcesz mnie zatrudnic? Szukałem kiedyś pracy przez forum (bezskutecznie) a żadnych fuch nigdy nie robiłem. Nie wiem o co Ci Awax chodzi.Chcesz życ daj życ innym.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-12-06, 19:59:54 przez januszjanu.)
  • Odpowiedz

awax

2010-12-06, 20:05:51
Top użytkownik
No cóż,szukałeś pracy to fakt.Działalności tak jak pisałeś też nie uruchomiłeś.Jak więc nazwać naprawy,które wykonujesz?
Pomijam "wielbłąda"bo to raczej nie była naprawa.
  • Odpowiedz

januszjanu

2010-12-06, 20:15:57
Nowy użytkownik
Nie każdy jest taki jak Ty. Przeszkadza Ci że pytają tu ludzie mniej doświadczeni to nie odpowiadaj. Załóż se forum dla superfachowców- włascicieli firm i tam se na wzajem słódźcie. A zapomniałem że już masz takie cuś tylko ptak tam nocuje...
  • Odpowiedz

awax

2010-12-06, 20:19:24
Top użytkownik
januszjanu napisał(a):Nie każdy jest taki jak Ty. Przeszkadza Ci że pytają tu ludzie mniej doświadczeni to nie odpowiadaj. Załóż se forum dla superfachowców- włascicieli firm i tam se na wzajem słódźcie. A zapomniałem że już masz takie cuś tylko ptak tam nocuje...

Jakby co to mam kilka używanych klimatyzatorów Samsunga ,zawsze można wcisnąć kit Klientowi,że jego sam się zepsuł.
Czas na kolejnego? "PS.Klient w fazie depresji bo sie nie odzywa podjade dzis na fajrant bo moze sobie co zrobil."
Zresztą co mi tam przecież Warszawka daleko

Jeszcze jedno,nie mam nic przeciwko "mniej doświadczonym" jestem jedynie przeciwnikiem nieuczciwej konkurencji szarej strefy.Doświadczeniem to wykazałeś się z uzupełnieniem oleju za co zapłacił klient.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-12-06, 20:36:59 przez awax.)
  • Odpowiedz

januszjanu

2010-12-07, 04:04:48
Nowy użytkownik
Gadget jeszcze raz Ci dziękuję. AWAX- nie jest dla mnie żadną przyjemnoscią pisanie na tym forum i gdybym nie musiał to bym tego nie robił. Myślałem że po to jest to forum ,ale Ty wszystkich wrzucasz do wora "nieuczciwa konkurencja".Troszczysz się tak o moich klientów to Cię uspokoję. Za wymianę tamtej sprężarki zapłacił mój szef i może nie będzie mnie wysyłał na roboty o których nie mam pojęcia. Teoretycznie to nawet masz rację z tą szarą strefą ale w praktyce to jesteś takim Don Kichotem... i pewnie dostarczasz znajomym sporo radości. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. I już mi nie odpisuj bo nieprędko tu zajrzę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-12-07, 04:05:43 przez januszjanu.)
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-12-07, 07:18:44
Moderator
januszjanu zaglądaj częściej jak tylko będziesz potrzebował pomocy bo forum w końcu po to jest aby pomagać. Pozdrawiam
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa