R12 i Banita to ten sam człowiek .
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Świadectwo kwalifikacji czy koniecznie?
33 Odpowiedzi, 34967 Wyświetleń|
Banita czy r12 srał pies jak się nazywasz, ale co to znaczy "chepi"? Po jakiemu to jest?
Ręce normalnie opadają. Banita czy ty możesz się normalnie zachowywać ?
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Witam. W związku z tym że"BANITA" w 99% postów w tym temacie nie napisał nic na temat a tylko obrażał to wszystkie jego posty usunąłem!!!!!! Po drugie Jest sprawdzane drugie konto "R12" i dodawanie sobie do niego pozytywnych opinii. Banita jeżeli uważasz że zostałeś tym skrzywdzony to masz prawo do zażaleń u Administracji portalu klimatyzacja.pl. Czy Ty w ogólę masz Świadectwo kwalifikacji? Możemy to jakoś sprawdzić????
Autor wątku pytał o świadectwo kwalifikacji a ty teraz bedziesz wyciągał wszystkie inne uprawnienia ale na temat jakoś nie możesz napisać.
A ty popatrz na pierwszy post to może zrozumiesz pytanie. Z tego co widze to nie rozrużniasz świadectwa kawalifikacji od uprawnień energetycznych i SEP
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-09-05, 19:42:12 przez byniom.)
Zapomniałeś dodać ze jeszcze prawo jazdy zeby serwisant mógł dojechac na robotę i np. książeczka zdrowia na nosicielstwo bo niewiadomo gdzie trafi na tą robotę i wiele innych. Mnie nie boli prawda i wiem ze inne uprawnienia są potrzebne w tym zawodzie ale kolega pisał konkretnie o świadectwo kawlifikacji a ty cały czas o innych a o konkretnym ani słowa nie napisałeś. Potrafisz robić szum i wszystkim wszytsko wytykać ale sam zachowujesz się dość kontrowersyjnie a potam masz pretensję że cię banuja. Nie mam więcej nic do powiedzenia w tym temacie. Możesz pisać że wygaduje bzdury.
posiadam wszystkie pytania na kwalifikacje wstępną (nowe świadectwo kwalifikacji) na kategorie C oraz D zainteresowanych proszę pisać do mnie na gg 4760727
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY