Potrzebuje schłodzić 2 pokoje po ok 15m2 kazdy. Chciałbym na to przeznaczyć koło 5tys. Z tego co narazie wyszukałem myślę, że chyba najlepsza opcją bedzie MultiSplit. Co byście poradzili i czy mozecie podac jakas lokalizacja w warszawie gdzie się można za klimą rozejrzec ?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Tani Split
9 Odpowiedzi, 8916 Wyświetleń|
Tak,multisplit będzie dobry.
kolego zadzwon . Nie wolno podawać nr telefonu!!!!!!!!!
wlasnie widze :/ nawet dostalem lawine wiadomosci prywatnych ze chetnie przyjada i zamontuja :/
TAK WIEC ! sam sobie to zamontuje, debilem nie jestem ;] chodzi mi tylko o porade, i raczej konkrety, jaki model itd.
Nikt nie mówi że jesteś debilem ale czy masz do tego sprzęt bo jak nie to potem może się okazać że twoja robota była na marne i będziesz wzywał serwis
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
ubub napisał(a):wlasnie widze :/ nawet dostalem lawine wiadomosci prywatnych ze chetnie przyjada i zamontuja :/Witam. Polecam model Toshiby RAS-M18SAV-E na RAS-M10SKV-E x2szt bo Multi. Jeżeli chodzi o montaż który chcesz wykonać we własnym zakresie to potrzebujesz wydać jeszcze drugie tyle co na sam klimatyzator w narzędzia. Montując samemu tracisz warunki gwarancji. Jestem z Warszawy i mogę zrobić dla Ciebie ofertę ale za 5 tys w multi z montażem to krótko... Pzdr ubub napisał(a):wlasnie widze :/ nawet dostalem lawine wiadomosci prywatnych ze chetnie przyjada i zamontuja :/ Nie wiem jak inni,ale ja "debilem nie jestem" ,radż sobie sam
To jest to z czym Awax walczył ostatnio. Zaraz jakaś hurtownia zaopatrzy ububa i czesc... Potem pod innym nikiem dopyta na forum (przecież nie jest debilem) o montaż. Trzeba pomagac ale... często tniemy gałąź na której siedzimy. Firmie byłoby ciężko za 5 tyś włożyc multisplita.
Też się nie dziwcie gościowi w końcu jak się montuje na internecie przeczyta, marny sprzęt do montażu na sklepie internetowym kupi już za ok. 1000 zł. Zamontuje u siebie dwa, potem dwa u sąsiada. Nie ma c o się czarować era drobnych montaży się kurczy, ale .... ale.... serwis płatny nam pozostaje
.ubub montuj montuj dasz rade. !!!!!!! pozdrowionka
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-12-03, 07:17:24 przez monterod2002.)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY