koledzy jezeli któryś z was to montował proszę o opinie pozdr. piotr
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
xme40E
12 Odpowiedzi, 11271 Wyświetleń|
Mój czytnik kodów kreskowych zwiksował.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
mentor napisał(a):Mój czytnik kodów kreskowych zwiksował.jaj sobie nie rób jeżeli coś wiesz to napisz
on nic nie wie tylko wysyła spam .
jeszcze raz proszę o o konkkretne odpowiedzi a, właściwie czy to jest ciche czy nie
Łysy45 czy mógłbyś napisać co to jest xme40E ,nie śmiej się ,ale ja nie kojarzę
pszepraszam moja wina to jest kpl .scrool ZXME040E copeland dla mnie też nowośc ale tylko przez cene dlatego pytam 2,5 tys euro ale ciche 40 decyb.10 metr. jescze raz jak coś wiecie to się odezwijcie bo to duża kasa pozdr,piotr
Jest ciche.A ja posiadam upośledzenie słuchowe.Montuj bez obaw.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
sorry awax mnie chodzi o ten agregat konkretnie /czyli w tym kopnkretnym przypadku o głośnośc/ pozostałe uwagi mile widziane pozdr.piotr
Wydaje mi się,że coś takiego montowaliśmy jakiś rok temu,zasila ladę(około 5m)regał (około 5m)i małą komorę.Chodzi bez zarzutu,a montaż prosty.Jest zamontowany w osiedlowym sklepie i nie ma skarg mieszkańców.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-12-11, 20:09:02 przez awax.)
Co do ceny to zależy gdzie kupujesz Jeżeli ważny jest poziom hałasu to zdecydowanie polecam,jest naprawdę cichy.
awax dzięki ale czy jesteś pewny ze te urządzeie bo zbiornik wg. kat 3,7 to jest mało choć moje 3 regał i3 lada regał, ale jedno czyli regał 9 m dojazdu co na ten temat powiesz[powiecie koledzy proszę o odpwiedz piotr
Jeżeli wydajność pasuje to zbiornik nie będzie stanowił problemu.
Na pewno jeżeli chodzi o hałas to będzie ok . |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY