Jestem ciekawy Waszej opinii o klimatyzatorach INDESIT...
Każda opinia mile widziana
|
Jestem ciekawy Waszej opinii o klimatyzatorach INDESIT...
gadu-gadu: 3236154
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-02-27, 10:29:07 przez KlimTech.)
HAHAHAHA
cytowane z http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1258473.html "Jakośc porównywalna do Acsona,LG,Daikina (...)" :lol:
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Shitashii napisał(a):HAHAHAHAhehe dokładnie klimatservice szukasz tańszych urządzeń do montażu? jest wiele lepszych marek
Shitashii napisał(a):"Jakośc porównywalna do Acsona,LG,Daikina (...)" kilka postów wcześniej ktoś porównywał no name - vivax(?) do daikina naprzykład ![]() indesit robi np dobre lodówki
kubabaku napisał(a):Shitashii napisał(a):"Jakośc porównywalna do Acsona,LG,Daikina (...)" Co do urządzeń VIVAX ich urządzenia są na sprężarkach TOSHIBY, PANASONICA lub np. SANYO
kubabaku napisał(a):Shitashii napisał(a):"Jakośc porównywalna do Acsona,LG,Daikina (...)" Jeżeli Indesit jest w czymkolwiek dobry to Tata Indica jest lepsza od Mercedesa a Kia szybsza od Ferrari
Xofer napisał(a):Kia szybsza od FerrariPorównaj silniki przez pryzmat pobieranego palia do uzyskanej mocy i prędkości ... ... a teraz powiedz wszystkim czemu Kia jest szybsza od Ferrari ![]() Co do firmy Indesit jakiś czas temu miałem styczność z ich produktami a to co widziałem było ciche i ładne... ale to była pralka . |