Witam. Mam dosyć duży problem, klimatyzacja w aucie bije ciepłym powietrzem, została odgrzybiona nabita. filtr wymieniony sprawdzona szczelność, . a klima bije nadal ciepłym. sprężarka sprawdzona jest b dobra. może ktoś pomorze???
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
klimatyzajca dmucha Ciepłe powietrze
6 Odpowiedzi, 7945 Wyświetleń
zagal01 napisał(a):Witam. Mam dosyć duży problem, klimatyzacja w aucie bije ciepłym powietrzem, została odgrzybiona nabita. filtr wymieniony sprawdzona szczelność, . a klima bije nadal ciepłym. sprężarka sprawdzona jest b dobra. może ktoś pomorze??? Sprężarka pracuje? a jakie ciśnienia itp. ( sadzisz ze tu są jasnowidzący ). Podaj jakieś szczegóły.
Sprawdż przepustnice i obieg powietrza w układzie.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
niech Ci zwrócą pieniądze za naprawę ,
Pomorze -> nie ja z Mazowsza, ale może pomoŻe ktoś Ci tutaj
![]() A może trzeba włączyć klimatyzację, ustawić na zimno (low) i czekać na powiew ![]() A tak poza żartami tak jak koledzy napisali. Dane dane dane ![]() Dobrej nocy
max napisał(a):Pomorze -> nie ja z Mazowsza, ale może pomoŻe ktoś Ci tutaj Fajne LOGO ;p
NO
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY