Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Lista bledow do carrier 50RHE

6 Odpowiedzi, 6444 Wyświetleń

MrDober

2011-04-20, 17:02:15
Nowy użytkownik
Witam.
Potrzebuje liste blędow do tego urzadzenia. Ewentualnie moze ktos podpowie teraz co jest grane Big Grin.
Pompa ciepla 50rhe nie dziala a mianowicie sprezarka wlacza sie na jakies 5-10sec po czym sie wylancza. Przy tym wszystkim ciagle slychac zawor 3-drozny jak tyka az sie robi goracy. Na plycie tego urzadzenia jest zielona dioda pod kostka z czujnikami ktora od czasu do czasu miga 3x pikajac ale po paru chwilach zas swieci ... i co troche powtorka.
  • Odpowiedz

llort

2011-04-20, 19:20:49
Zaawansowany użytkownik
Dasz radę jesteś autoryzowanym serwisem.Walcz z problemem.Nie poddawaj się.Wierzę w ciebie.I mam nadzieję że z odkurzaczy się nie śmiejesz.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

MrDober

2011-04-22, 09:44:23
Nowy użytkownik
Nie wiem o czym piszesz ale to nie pomaga nikomu pisanie o niczym.Myslalem ze to jakies powzne forum ale widze ze tu kazdy moze pisac nawet pierdoly nie na temat. Czekam dalej na jakos sensowna podpowiedz
  • Odpowiedz

tommatiz

2011-04-23, 13:13:57
Moderator
Sprawdź pocztę. Pzdr
  • Odpowiedz

MrDober

2011-04-27, 05:48:00
Nowy użytkownik
Nie mam nic na poczcie :/ wyslij jeszcze raz. Dzieki
  • Odpowiedz

tommatiz

2011-04-27, 05:55:58
Moderator
Poszło, jak teraz nic nie będziesz miał to podaj mi innego maila w prywatnej wiadomości. Pzdr
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa