Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

LG Multi V jednostki wewnętrzne

6 Odpowiedzi, 6104 Wyświetleń

adrianarktos1

2011-05-22, 21:18:15
Użytkownik
Witam wszystkich fachowców na forum . Mam do was nastepujące pytanie . Mamy zamontowaną klimatyzację LG Multi V . Wiem że zostało mi jeszcze 3,5 Kw mocy pod jedną jednostkę wew, są pod nią podciągnięte rurociągi , ale nie została zamontowana.W związku z tym czy np mogę kupić jednostkę LG Galeria 3,5 kw taka jak w katalogu do Multi ? Czy jednostki Multi i Multi V się czymś różnią ? Proszę o odp .
  • Odpowiedz

TRYFIDY

2011-05-23, 06:14:55
Użytkownik
na pewno różnią się: oznaczeniami, przekrojem rur
multi v - ARNU12GSF*2 1/4, 1/2
multi - MA12AH1 1/4, 3/8
  • Odpowiedz

adrianarktos1

2011-05-24, 19:17:27
Użytkownik
Fakt są różnice .Np Galleria nie ma EEV .A model pod multi V ma wbudowany EEV. Gdzie można dokupić taką jednostkę ? Naranie nigdzie takiej nie ma . Znacie może jakąś hurtownię w której będzie można ją kupić ?
  • Odpowiedz

TRYFIDY

2011-05-27, 16:04:58
Użytkownik
przypuszczam że u każdego dużego dystrybutora lg
np. firma "KLIMA BIS" w łomiankach
  • Odpowiedz

adrianarktos1

2011-05-27, 16:47:49
Użytkownik
Właśnie coś nie bardzo . Dzwoniłem już do kliku firm . Nie maja jednostek do Multi V . Nawet firma Wienkra odpwoiedziała że nie mają cennika do LG muli V.Jeśli nie było problemu z kupnem , to nie pisał bym o tym na forum .
  • Odpowiedz

adrianarktos1

2011-07-05, 17:02:01
Użytkownik
Niestety muszę powrócić do tematu. Dzwoniłem do większośći firm niby dystrybutorów z oficjalnej strony LG . A połowna z nich szuka jednostek do Multi V w cenniku .Notorycznie pada pytanie w jakim katalogu widział pan taką jednostkę .Istny młyn .Może któremuś z kolegów została taka jednostka z montażu albo ma namiary na konkretną firmę czy osobę , która może mieć takie urządzenie to bardzo proszę o jakiś nr .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-07-05, 17:11:26 przez adrianarktos1.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa