Witam wszystkich fachowców na forum . Mam do was nastepujące pytanie . Mamy zamontowaną klimatyzację LG Multi V . Wiem że zostało mi jeszcze 3,5 Kw mocy pod jedną jednostkę wew, są pod nią podciągnięte rurociągi , ale nie została zamontowana.W związku z tym czy np mogę kupić jednostkę LG Galeria 3,5 kw taka jak w katalogu do Multi ? Czy jednostki Multi i Multi V się czymś różnią ? Proszę o odp .
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
LG Multi V jednostki wewnętrzne
6 Odpowiedzi, 6104 Wyświetleń|
na pewno różnią się: oznaczeniami, przekrojem rur
multi v - ARNU12GSF*2 1/4, 1/2 multi - MA12AH1 1/4, 3/8
Fakt są różnice .Np Galleria nie ma EEV .A model pod multi V ma wbudowany EEV. Gdzie można dokupić taką jednostkę ? Naranie nigdzie takiej nie ma . Znacie może jakąś hurtownię w której będzie można ją kupić ?
przypuszczam że u każdego dużego dystrybutora lg
np. firma "KLIMA BIS" w łomiankach
Właśnie coś nie bardzo . Dzwoniłem już do kliku firm . Nie maja jednostek do Multi V . Nawet firma Wienkra odpwoiedziała że nie mają cennika do LG muli V.Jeśli nie było problemu z kupnem , to nie pisał bym o tym na forum .
Niestety muszę powrócić do tematu. Dzwoniłem do większośći firm niby dystrybutorów z oficjalnej strony LG . A połowna z nich szuka jednostek do Multi V w cenniku .Notorycznie pada pytanie w jakim katalogu widział pan taką jednostkę .Istny młyn .Może któremuś z kolegów została taka jednostka z montażu albo ma namiary na konkretną firmę czy osobę , która może mieć takie urządzenie to bardzo proszę o jakiś nr .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-07-05, 17:11:26 przez adrianarktos1.)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY