Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Wynik sprawdzania.

10 Odpowiedzi, 8581 Wyświetleń

llort

2011-05-26, 16:47:49
Zaawansowany użytkownik
Witam. W związku z tym że"BANITA" w 99% postów w tym temacie nie napisał nic na temat a tylko obrażał to wszystkie jego posty usunąłem!!!!!! Po drugie Jest sprawdzane drugie konto "R12" i dodawanie sobie do niego pozytywnych opinii. Banita jeżeli uważasz że zostałeś tym skrzywdzony to masz prawo do zażaleń u Administracji portalu klimatyzacja.pl. Czy Ty w ogólę masz Świadectwo kwalifikacji? Możemy to jakoś sprawdzić????
Ciekawi mnie wynik tego sprawdzania czy r12i R12 to była ta sama osoba?.Chyba śledztwo zakończone?
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

barbie

2011-07-01, 21:23:15
Top użytkownik
wszystkie tropy prowadzą w okolice Bydgoszczy .
  • Odpowiedz

mg

2011-07-02, 14:37:17
Top użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=oMfK-l9WJJI
  • Odpowiedz

llort

2011-07-02, 15:44:54
Zaawansowany użytkownik
barbie napisał(a):wszystkie tropy prowadzą w okolice Bydgoszczy .
barbie nie obrażaj sam siebie.Nadal szukaj tropu i zostań dobrym pieskiem.Nie zachowuj się jak kundel lalka.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

barbie

2011-07-02, 21:48:42
Top użytkownik
8 punktów i będziesz średniozaawansowany . niezależnie czy Twoje posty będą mądre czy głupie .
  • Odpowiedz

Shitashii

2011-07-03, 11:59:17
Moderator
I po co te bezsensowne sprzeczki??

Jak byłem mały to rodzice mi i bratu mówili: niech mądrzejszy ustąpi głupszemu. I już był spokój Smile
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

crocens

2011-07-03, 12:13:34
Top użytkownik
jak ktoś się ci.. urodzi to księciem nie umrze... Wink
tak mówił mój pracownik Wink
.
  • Odpowiedz

bartekw

2011-07-03, 13:35:18
Zaawansowany użytkownik
crocens napisał(a):jak ktoś się ci.. urodzi to księciem nie umrze... Wink
tak mówił mój pracownik Wink
heheh moj kumpel tez tak mowi tylko zamiast ksiecia jest kanarek Big Grin
  • Odpowiedz

obserwator

2011-07-04, 06:37:51
Gość
patus napisał(a):oj panowie tu sie nigdy nie skoncza sprzeczki póki nie nauczymy sie trzymac jezyka za zębami

Bardzo mądre słowa. Panowie myślałem, że etap awantur mamy już za sobą. Pozdrawiam
  • Odpowiedz

llort

2011-07-07, 16:12:47
Zaawansowany użytkownik
Patus nigdy się nie skończą dopóki komuś się coś zarzuca bez udowodnienia winy.A do sprawdzania uprawnień są odpowiednie urzędy a nie moderatorzy tego forum.Można opublikować wynik sprawdzania pod kątem dodawania sobie punktów i podwójnego konta?Nie mylić ze zmianą nazwy użytkownika.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa