Zna ktos klimatyzator tego typu z filtrem weglowym?
Wazacy do 30kg?
Na R410
Z kółkami!
Pozdrawiam!
Robert
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-07-19, 19:28:47 przez miezala5.)
Wazacy do 30kg?
Na R410
Z kółkami!

Pozdrawiam!
Robert
|
Zna ktos klimatyzator tego typu z filtrem weglowym?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-07-19, 19:28:47 przez miezala5.)
Wazacy do 30kg? Na R410 Z kółkami! ![]() Pozdrawiam! Robert
Startujesz do kolejnego przetargu?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-07-19, 19:52:04 przez AKTIMAR.)
vivax acp-09pt25aet
W wojsku chca 6 szt ale wywalili chyba dane techniczne pod kogos i nie moge znales takiego sprzetu:
do 3kW R410 kółeczka do 30kg filtr weglowy itp! ! )A co szkodzi podeslac oferte i zarobic pare zlotych za sama dostawe! ![]() Pozdrawiam! Robert
Samą dostawę ?
to bajka. Większość zamówień na przenośne miały uwzględnione przebicia pod wylotówki
gadu-gadu: 3236154
Bajka bajka ale dopasuj cos do danych technicznych:
j.w. miezala5 napisał(a):Bajka bajka ale dopasuj cos do danych technicznych: coś co odpowiada twoim wymaganiom to Master AC 1000 E...moc 2,93kW, filtr węglowy, r410, waga 27,5kg no i kółka chyba tez ma...cudo normalnie ![]() dobrze czytaj specyfikacje bo można się przejechać (wiem z autopsji). na przenosne napewno nie dostaniesz takiego rabatu jak na np splity i to jest największy minus takiej dostawy
Dzieki,dzieki!
Jestem czujny! Wada tego przetargu jest ze po wyborze zapraszaja na prezentacje urzadzenia! ![]() Zibro tez sie łapie w parametry przetargu a i na mastera trzeba rzucic okiem! ![]() Pozdrawiam! Robert kubabaku napisał(a):na przenosne napewno nie dostaniesz takiego rabatu jak na np splity i to jest największy minus takiej dostawy Ja Ci mogę wskazać miejsce gdzie dostaniesz
gadu-gadu: 3236154
Wysłałem oferte dzisiaj do 10ej!
A co tam troche papieru i kilka godzin nasiadowki! A nóż widelec! ![]() Dzieki za wskazówki! ![]() Pozdrawiam! Robert
Podsumuję słowami jakie niedawno ktoś na forum napisał: "nawet największemu wrogowi nie życzę klimatyzatora przenośnego".
I konkluzja: pewnie wojsko szykuje ofensywę
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
|