Generalnie chce uzyskać temperaturę w sali konsumpcyjnej ok 18 C to jest założenie, kolejnym założeniem jest 3-4 bra na ssaniu bo to mnie blokuje i wywala termik sprężarki poprostu przegrzewa się.
Zawór rozprężny z wyrównaniem ciśnienia Sporlan niestety nie znam dokładnie modelu w tej chwili
,
Sterownik SCH4 jedne sterownik steruje 2 sprężarkmi drugi steruje 1, wszystko na opóźnieni załączenia to akurat nie ma tu znaczenia. Dwie czujki które zezwalają na załączenie sprężarki nr 2 i 3 w zależności od temperatury nawiewu na kanale oraz zabezpieczenie na parowniku ustawione na 15 C z tego co pamiętam nastawa poniżej której nie mogę zejść na sterowniku.
Zawór rozprężny z wyrównaniem ciśnienia Sporlan niestety nie znam dokładnie modelu w tej chwili
,Sterownik SCH4 jedne sterownik steruje 2 sprężarkmi drugi steruje 1, wszystko na opóźnieni załączenia to akurat nie ma tu znaczenia. Dwie czujki które zezwalają na załączenie sprężarki nr 2 i 3 w zależności od temperatury nawiewu na kanale oraz zabezpieczenie na parowniku ustawione na 15 C z tego co pamiętam nastawa poniżej której nie mogę zejść na sterowniku.
CSW
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY