Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Jaka stacja do obsługi klimy?

6 Odpowiedzi, 7371 Wyświetleń

Jerzyk

2008-03-26, 11:34:32
Nowy użytkownik
Mam zamiar zacząć zabawę w klimatyzację, jaką stacje polecacie. Pytam doświadczonych użytkowników bo handlowcy to każdy ciągnie w swoją stronę i ja już zgłupiałem. Z góry dziękuję za pomoc...
  • Odpowiedz

zakład1

2008-03-27, 19:54:13
Nowy użytkownik
Witam.Kupiłem w tamtym roku automat firmy Texa .Konfort K610E.Sprawuje się dobrze,zrobiłem od września około 40 aut i jest ok.
  • Odpowiedz

j_a_c

2008-03-28, 21:42:08
Użytkownik
wybór jest taki ze głowa boli ,patrz zęby mieć jakiś dostęp do serwisu i części ,czyli daleko wschodnich nie polecam, ja używam werther proste urządzenie nie drogie i żadnego problemu z filtrami ,przysyłają na drugi dzień,a trzeba pamiętać ze filtry wymienień czasem należy
oczywiście byle była waga elektroniczna to sporo przyspiesza i ułatwia obsługę.
j_a_c WROCŁAW
  • Odpowiedz

zakład1

2008-03-29, 10:44:02
Nowy użytkownik
Witam ty j_a_c nie krytykuj mojego sprzętu ,tu chodzi o pokazanie na czym my pracójemy,a o mój serwis się nie martw z wertherem miałem doczynienia i oni sprzęd mają jeszcze z dalszego wschodu. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

j_a_c

2008-03-29, 22:17:28
Użytkownik
zakład1 wcale nie krytykuje twojego sprzętu żeby było jasne Texa .Konfort K610E to tez całkiem niezły sprzęt wg mnie może i nawet lepszy od mojego tylko jak ja kupowałem to był zbyt drogi.moja krytyka dotyczyło typowego sprzet z dalekiego wschodu którego nazwy wymówić nawet nie potrafię i jak coś przestanie działać to nie ma do kogo isc bo nie ma w Polsce przedstawiciela bo ktos sprowadziła 2 kontenery i juz jest nie do znalezienia bo zajmuje sie czymś innym (np sprowadził 2 kontenery kapci)
Co do werthera to temat na osobna dyskusje tez miałem z nimi kilka problemów ale udało sie je rozwiązać i nie dotyczyły sprzętu do klimatyzacji ale jak każdej firmir wpadki sie zdążają ale ważne ze jest kogo za nie ścigać.
j_a_c WROCŁAW
  • Odpowiedz

zakład1

2008-03-30, 07:56:41
Nowy użytkownik
Witajcie.Sprzed kupilem w tip-topolu wspulpracuje z nimi juz 15 lat sprzed moze i drogi ,ale szkolenie na miejscu z erwisem zadnego problemu jesli chodzi o urzadzenie ,jest waga eletkroniczna ,baza danych na wszystkie sam.moze tez byc drukarka opcje sa automatyczne lub mozna wprowadzac wszystko recznie.Werther proponowal mi stacje za 10 tys.w tip-topol zaplacilem 13 tys plus do tego uzadzenie do odgrzybiania ozonowego.Sprzed jest prod.wloskiej.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa