Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Nauczyć się klimatyzacji

28 Odpowiedzi, 34126 Wyświetleń
Wstecz 1 2

owca90

2012-04-12, 10:40:12
Nowy użytkownik
Widać jak bardzo osoby pracujące fizycznie zazdroszczą pracownikom biurowym. Oczywiście wytykanie wykształcenia i braku praktyki są na miejscu i na tym forum.

Pytania, które zadałem nie wydają mi się głupie, starałem się pytać konkretnie. Widać, że zamiast pomóc i odpowiedzieć na pytanie lepiej zorganizować sobie offtop.

Nadal nie widzę odpowiedzi na pytanie o to jaki kurs wybrać. Pytam osoby, które takie kursy ukończyły i mogą coś powiedzieć o ich jakości merytorycznej.

Oczywiście zgadzam się, że doświadczenie praktyczne jest najważniejsze w tym zawodzie, jednak przed decyzją o tej ścieżce kariery chciałbym mieć jakieś podstawy.
  • Odpowiedz

awax

2012-04-12, 10:49:32
Top użytkownik
Zapraszam na spotkanie w Szczecinku 21.04
Będziesz miał okazję poznać wiele szczegółowych informacji oraz porozmawiać z praktykami z dłuższym stażem,
  • Odpowiedz

mentor12

2012-04-12, 17:42:27
Top użytkownik
owca90 napisał(a):Widać jak bardzo osoby pracujące fizycznie zazdroszczą pracownikom biurowym. Oczywiście wytykanie wykształcenia i braku praktyki są na miejscu i na tym forum.

Pytania, które zadałem nie wydają mi się głupie, starałem się pytać konkretnie. Widać, że zamiast pomóc i odpowiedzieć na pytanie lepiej zorganizować sobie offtop.

Nadal nie widzę odpowiedzi na pytanie o to jaki kurs wybrać. Pytam osoby, które takie kursy ukończyły i mogą coś powiedzieć o ich jakości merytorycznej.

Oczywiście zgadzam się, że doświadczenie praktyczne jest najważniejsze w tym zawodzie, jednak przed decyzją o tej ścieżce kariery chciałbym mieć jakieś podstawy.
To raczej ja jako fizyczny powinienem zadawać pytania Tobie a nie odwrotnie.Chyba że wspólnie pomyliliśmy FORA.Podstawy to dobre oceny z fizyki.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."

Tom Peters
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa