Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Przetłoczenie freonu

28 Odpowiedzi, 26167 Wyświetleń
Wstecz 1 2

klimatolog

2012-10-16, 19:35:17
Top użytkownik
stefanbud Ja nie.A ty poczułeś się obrażony?Bo ja też nie jeżeli użytkownik Stach twierdzi że są do kitu.Ale ten temat to chyba coś podobnego jak pazury kota młodego gotowego do zabawy.#To chyba moje ostatnie wypowiedzi na Forum.#
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2012-10-16, 19:45:39
Top użytkownik
klimatolog napisał(a):stefanbud Ja nie.A ty poczułeś się obrażony?Bo ja też nie jeżeli użytkownik Stach twierdzi że są do kitu.Ale ten temat to chyba coś podobnego jak pazury kota młodego gotowego do zabawy.#To chyba moje ostatnie wypowiedzi na Forum.#
Witam

Nie wiem kto w ogóle wymyślił żeby pirometrem mierzyć przegrzanie? Wink A Ty nas nie strasz że odejdziesz bo i tak Ci nikt nie uwierzy. To forum jest gorsze od hery...

Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

klimatolog

2012-10-16, 20:48:27
Top użytkownik
stefanbud napisał(a):
klimatolog napisał(a):stefanbud Ja nie.A ty poczułeś się obrażony?Bo ja też nie jeżeli użytkownik Stach twierdzi że są do kitu.Ale ten temat to chyba coś podobnego jak pazury kota młodego gotowego do zabawy.#To chyba moje ostatnie wypowiedzi na Forum.#
Witam

Nie wiem kto w ogóle wymyślił żeby pirometrem mierzyć przegrzanie? Wink A Ty nas nie strasz że odejdziesz bo i tak Ci nikt nie uwierzy. To forum jest gorsze od hery...

Pozdrawiam
Ja nie odejdę tylko mnie zbanują z powodu próby udowodnienia wszystkim że odpierając na pomówienia użytkownika mg że stach to klimatolog.Ja broniący się dostałem 20-procent.Pomawiający jest bezkarny.To forum mnie zaczyna nudzić i śmieszyć.Nie pobieram narkotyków.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa