Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

regał aht

10 Odpowiedzi, 8359 Wyświetleń

Qba

2013-05-05, 20:18:01
Zaawansowany użytkownik
- witam, w regale j/w padł stycznik załączania grzałek skroplin ( sterowany dwoma elektrodami zanurzonymi w lustrze skroplin ) - pytanie gdzie dostanę takie cuś bo tymczasowo założona czasówka nie bardzo zdaje egzamin.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz

Shitashii

2013-05-05, 20:24:39
Moderator
Stycznik?? W każdym sklepie elektrycznym.
A jeśli chodzi o poziom wody to tu: http://www.fif.com.pl/produkt/56/855
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

Qba

2013-05-05, 21:00:29
Zaawansowany użytkownik
Shitashii napisał(a):Stycznik?? W każdym sklepie elektrycznym.
A jeśli chodzi o poziom wody to tu: http://www.fif.com.pl/produkt/56/855

- przeczytaj to co napisałem w nawiasie- to nie jest typowy stycznik, on współpracuje z 2 sondami zanurzeniowymi.
  • Odpowiedz

Shitashii

2013-05-05, 21:05:27
Moderator
a tu: http://www.fif.com.pl/lista_produktow/56 ?
  • Odpowiedz

Shitashii

2013-05-05, 21:41:37
Moderator
A tak wogóle to może być sterowany (ten stycznik) nawet dyfuzorem hiperprzestrzennym. Nie ma problemu z dostosowaniem automatyki. Chyba, że tam nie ma miejsca na rozbudowę.
  • Odpowiedz

klimatolog

2013-05-06, 18:44:08
Top użytkownik
Shitashii napisał(a):A tak wogóle to może być sterowany (ten stycznik) nawet dyfuzorem hiperprzestrzennym. Nie ma problemu z dostosowaniem automatyki. Chyba, że tam nie ma miejsca na rozbudowę.
Shitashii nie mądruj się bo to jest stycznik zespolony razem z układem który nim steruje.Profesjonalny serwis na rozbudowę nie ma czasu.A co proponujesz na rozbudowę?Pływak od pompy?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-05-06, 18:45:19 przez klimatolog.)
  • Odpowiedz

Shitashii

2013-05-06, 21:20:51
Moderator
Jeśli chcesz, to zaproponuję Ci pompkę skroplin, która może chodzić 24h/dobę nawet na sucho.
  • Odpowiedz

mg

2013-05-06, 22:21:31
Top użytkownik
klimatolog napisał(a):
Shitashii napisał(a):A tak wogóle to może być sterowany (ten stycznik) nawet dyfuzorem hiperprzestrzennym. Nie ma problemu z dostosowaniem automatyki. Chyba, że tam nie ma miejsca na rozbudowę.
Shitashii nie mądruj się bo to jest stycznik zespolony razem z układem który nim steruje.Profesjonalny serwis na rozbudowę nie ma czasu.A co proponujesz na rozbudowę?Pływak od pompy?
Toż Shitashi proponuje idealne rozwiązanie, z automatyką na bakier to masz ty i zakładający wątek.
  • Odpowiedz

klimatolog

2013-05-07, 20:12:37
Top użytkownik
mg idealnie kaleczysz ten zawód.W tym przypadku idealnym rozwiązaniem jest wymiana uszkodzonego elementu.Napisałeś-Toż Shitashi proponuje idealne rozwiązanie, z automatyką na bakier to masz ty i zakładający wątek.Może jestem na bakier.A może nie ma możliwości odprowadzenia skroplin i dlatego zastosowano w tym meblu taką metodę pozbycia się skroplin?Profesjonalny serwis nie przerabia tego co działa.mg proponujesz prucie ścian?.Ja wolałbym wymienić uszkodzony oryginalny element urządzenia zaprojektowanego przez producenta jako serwis.mg myślę że nie czytasz wstecz swoich wypowiedzi na tym Forum.A tak ogólnie to się wypowiadasz odreagująco na stres w miejscu pracy.Jeśli chcesz, to zaproponuję Ci pompkę skroplin, która może chodzić 24h/dobę nawet na sucho.Shitashii Czy tylko to ma jakiś związek z ekologią.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

mg

2013-05-08, 09:06:49
Top użytkownik
Wolę ,,kaleczyć", zadowolenie klienta jest balsamem na moje kalectwo.
Nie wdając się w szczegóły logistyczne ,,kurczowego" stosowania oryginalnych części w trywialnie prostych usterkach
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa