Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

LG ART COOL PANEL - opinie, doswiadczenie

30 Odpowiedzi, 37475 Wyświetleń
1 2 Dalej

Doris*

2008-03-11, 19:02:25
Nowy użytkownik
Dzien dobry,

okazuje sie, ze jednak w domu nie mamy miejsca na dlugie jednostki wewnwtrzne.

Wstepny wybor padl zatem na: ART COOL PANEL

http://uk.lge.com/products/category/list...anel.jhtml

Bede wdzieczna za informacje dot. zalet i wad tego modelu - jezeli ktos mial doswiadczenie w montazu i obsludze.

Podrawiam serdecznie,
Doris*
  • Odpowiedz

radekklimat

2008-03-13, 16:19:49
Moderator
normalna klima lg tylko w ladnym wydaniu i troche droga ale coz za wyglad trzeba placic
szczegonie polecam invertera pozatym pracuje jek kazda inna tej firmy
  • Odpowiedz

daniel28

2008-03-13, 19:16:04
Użytkownik
Zgadzam sie z kolegą co do wyglądu klimatyzacji, to jest to w tej chwili jeden z najładniejszych, jak nie najładniejszy klimatyzator na rynku. To jest zaleta. Wadą moim zdaniem jest umieszczenie na dole podłączenia instalacji, ponieważ jest on szerszy od innych klimatyzatorów,jeszcze na dodatek go ciut niżej umieścimy, to podłaczenie jest naprawde nisko. Jezeli instalacja nie jest wkuta, to korytko znajduje się akurat na przeciwko naszego wzroku, moim zdaniem nie jest to za ładne. Przy takim klimatyzatorze tylko wkucie instalacji, wtedy to naprawdę pieknie wygląda. Działanie jest takie same jak innych klimatyzatorów. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
  • Odpowiedz

freonik7

2008-03-17, 14:14:22
Nowy użytkownik
osobiście polecam Sinclair klimatyzację na tyle co zamontowałem tego miałem 1 awarię.! dużo lepsza niż LG i Fujitsu mimo tego że są mniej znaną marką. Mają bardzo dobre sprężarki przez co śmiga aż miło no i cena jest o wiele mniejsza niż renomowanych firm.
  • Odpowiedz

daniel28

2008-03-17, 21:26:50
Użytkownik
Może pan polecić Sinclaira, ale niech pan nie mówi że jest dużo lepsza niż LG, czy Fujitsu, bo to nieprawda. Więcej nie będę się wypowiadał o tej marce, bo miałem z nią do czynienia przez kilka miesięcy i nie będę jej oczerniał na forum bo to nie wypada. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
  • Odpowiedz

Dionizy

2008-03-19, 09:42:13
Nowy użytkownik
Nie wiem po co to narzekanie. Każdy wie że LG jest liderem rynku i ich klimatyzatory są bardzo dobre. A linia ART COOL jest skierowana do miejsc gdzie klimatyzator ma ładnie wyglądać np wnętrze domu czy restauracji.
  • Odpowiedz

Sulim

2008-03-19, 19:46:33
Nowy użytkownik
Dokładnie zgadzam sie ART COOL to super rozwiązanie do mieszkania i nie tylko ,zamiast obrazów w restauracji zawieszasz taką klime i już masz obrazek który możesz zmieniać i dopasować go do różnych imprez.
  • Odpowiedz

denzel

2008-03-20, 00:58:03
Nowy użytkownik
muszę przyznać że wygląd klimatyzacji LG jest powalający, ostatnio byłem u kolegi w barze po zmianie wystroju ,na początku nie zorientowałem sie ze wiszący obraz to jest klimatyzacja tak ,jak ja i wielu innych klientów też myślało że to tylko wiszący obraz ,ale kolega wyprowadził nas z błędu
  • Odpowiedz

krim55

2008-03-25, 13:19:06
Nowy użytkownik
moja opinia na temat LG ART COOL PANEL -jest bardzo pozytywna mam ja od 3 miesiecy i jestem bardzo zadowolony ,montowac nie montowalem ale z tego co widzialem ludzie od montazu nie mieli zadnych problemow z zamontowaniem,chodzi cicho nie mam zadnych zastzezen
  • Odpowiedz

lukasz1234

2008-03-25, 13:57:15
Nowy użytkownik
LG ART COOL PANEL super sprzet bardzo polecam niestety troche drogi. A co do Sinclara do największy szyt jaki montowałem i już go nie montuje nie polecam .
Pozdrawiam wszystkich
  • Odpowiedz

brambora

2008-04-07, 14:34:00
Nowy użytkownik
no właśnie ja mam od roku lg art cool i tak no troszkę mnie kosztowała ale jestem bardzo zadowolona działa wszystko okSmilei co dla mnie ważne cicho chodzi , i ma system oczyszczania powietrza neo plasma Smilei jest ok
  • Odpowiedz

awax

2008-04-08, 12:42:08
Top użytkownik
brambora napisał(a):no właśnie ja mam od roku lg art cool i tak no troszkę mnie kosztowała ale jestem bardzo zadowolona działa wszystko okSmilei co dla mnie ważne cicho chodzi , i ma system oczyszczania powietrza neo plasma Smilei jest ok
Napisz to jeszcze na pierwszej stronie Gazety Wyborczej
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

maro196

2008-04-08, 15:26:47
Użytkownik
a ja sie pochwale wkoncu kupilem klime do domku daikina 3,5 inverter z pompa ciepla oczywiscie 5 lat gwarancjiSmile) tylko taki sprzet zakladam i tylko taki polecamSmile
  • Odpowiedz

dymek

2008-04-18, 12:05:20
Nowy użytkownik
ja też stawiam na lg maja ok klimę, aczkolwiek nie ujmuje innym firmom ,
  • Odpowiedz

Bandito

2008-07-09, 10:08:56
Nowy użytkownik
a jakie jeszcze mógłbyś polecić?
  • Odpowiedz

Qba

2008-07-09, 12:37:24
Zaawansowany użytkownik
a np: Mc'Quay?
  • Odpowiedz

Bandito

2008-07-14, 09:40:03
Nowy użytkownik
a dlaczego ta akurat? Mógłbys coś wiecej o niej napisac? Bede wdzięczny.
  • Odpowiedz

egon1

2008-07-17, 18:59:40
Nowy użytkownik
maro196 napisał(a):a ja sie pochwale wkoncu kupilem klime do domku daikina 3,5 inverter z pompa ciepla oczywiscie 5 lat gwarancjiSmile) tylko taki sprzet zakladam i tylko taki polecamSmile
a ja mam pytani czy tym klimatyzatorem do sie ogrzewać przez cały sezon grzewczybo szykam takiego rozwiązania
  • Odpowiedz

maro196

2008-07-17, 19:03:10
Użytkownik
tak tylko przystawke trzeba bylo by dokupic zeby caly rok smigalo jak w serwerowni np. , a tak chodzi tylko do -15 lub -20 stopni. nie pamietam dokladnie,
  • Odpowiedz

karols

2013-07-04, 08:23:07
Nowy użytkownik
Jeśli chodzi o design, to trzeba przyznać, że świetnie wygląda. Sprzęt tez jest wydajny, zresztą LG w ogóle jest dobre.
  • Odpowiedz

irroda

2013-07-05, 00:40:32
Zaawansowany użytkownik
a ja na przykład LG nie polecam wcale, i nie powiem "w ogóle jest dobre" bo moim zdaniem nie jest.
W moich kryteriach oceny jako instalatora/serwisanta jest beznadziejne, ale cieszy mnie fakt, że tylu zarejestrowanych w 2008 roku użytkowników jest bardzo zadowolonych.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-07-05, 00:45:20 przez irroda.)
  • Odpowiedz

eryk_wiking

2013-07-05, 08:11:17
Zaawansowany użytkownik
>karols< napisał 5 postów. odgrzebującym przy tym tematy sprzed 5 lat Smile
każdy z tych postów jest o tym, jak fajne LG jest. jak firme LG nie stać na reklamę, to niech nie robi spamu na forum.
Nadal uważam że LG jest do bani, bo wentylatory skraplacza potrafią się posypać po 4 latach, i wentylator przed sezonem chłodniczym kosztuje np. 250 zł, w sezonie 450 zł, co jest zagraniem nie fair. W tych cenach są dużo lepsze urządzenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-07-05, 08:15:52 przez eryk_wiking.)
  • Odpowiedz

miezala5

2013-07-05, 13:06:43
Top użytkownik
Trzeba w takim wypadku kupowac wentylatory przed sezonem!Smile
Co prawda nie miałem jeszcze kontaktu z działem czesci zamiennych ale jak tak jest to grubo nie fer!
Żegł bym nawet pełne Dziadostwo!
A niech se reklamują LG jak kazda firma ma swoje mocne i słabe strony!
Ja zakładam jak klijent chce jak nie to szuka sie cos innego!
Takie czasy że narobilo sie firm i co jedna to lepsza!Wink Juz nie moge czasami słuchac jakie to jedno czy drugie urzadzenie jest super i tanie ale jakoś cichych jednostek wewnętrznych niewiele na rynku np!
Zobaczymy za kilka lat co to bedzie sie działo na rynku!
Pozdrawiam fanów wszelakich marek!
Robert
  • Odpowiedz

eryk_wiking

2013-07-05, 15:28:06
Zaawansowany użytkownik
Każdy kupuje to co lubi, ale najbardziej irytująca jest taka manipulacja, mająca na celu robić z ludzi debili.
  • Odpowiedz

DBKlima

2013-07-08, 12:19:16
Top użytkownik
daniel28 napisał(a):Może pan polecić Sinclaira, ale niech pan nie mówi że jest dużo lepsza niż LG, czy Fujitsu, bo to nieprawda. Więcej nie będę się wypowiadał o tej marce, bo miałem z nią do czynienia przez kilka miesięcy i nie będę jej oczerniał na forum bo to nie wypada. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.

Fujitsu jest ok ale od LG moim zdaniem wszystko jest lepsze Wink ... no może po za Sinclairem ale to tylko moje prywatne zdanie.
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz
1 2 Dalej

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa