Witam.jestem turkiem.przebywam legalnie w polsce.mam dyplom w branzy klimatyzacji.posiadam prawo jazdy b.potrafie montowac urzadzenia typu kasety.pracowalem w beko vestel i innych firmach.szukam pracy.szukam również mezczyzny turka ktory pracuje w warszawie w klimatyzacji . prawdopodobnie jest z izmiru.moj kontakt 796721975.prosze o pomoc.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
poszukuje
16 Odpowiedzi, 12836 Wyświetleń|
Wracaj do siebie i montuj u siebie, a jak nie masz pracy to się przekwalifikuj, nie potrzebujemy Ciebie i Twoich braci w Naszym kraju.
Kupując kebaba sprowadzasz araba
![]() Piszą to Polacy, co zapierdzielają po całej europie, ot przewrotność
irroda napisał(a):Wracaj do siebie i montuj u siebie, a jak nie masz pracy to się przekwalifikuj, nie potrzebujemy Ciebie i Twoich braci w Naszym kraju.Nie macie bladego pojecia o montazu.gdzie spojrzec na budynkach widac zle zalozone albo poprowadzobe rurki.smiesznie.mialem okazje pracowac z polakami.co drugie słowa to ku....ch.. i jeb....a w miedzyczasie przepijanie alkoholem.metody montażu starodawne brak podstawowych kluczy i urzadzen technicznych.wszysko na oko aby pasowalo.na sztuke i do domu.pozdrowienia dla.miliona polakow turystow spedzajacych wakacje w goracym kraju np.turcji
Wszystko źle i partactwo . To czemu podobają się Wam nasze dziewczyny ? I żenicie się z nimi . Przecież Wasze lepsze ...
can1 napisał(a):?irroda napisał(a):Wracaj do siebie i montuj u siebie, a jak nie masz pracy to się przekwalifikuj, nie potrzebujemy Ciebie i Twoich braci w Naszym kraju.Nie macie bladego pojecia o montazu.gdzie spojrzec na budynkach widac zle zalozone albo poprowadzobe rurki.smiesznie.mialem okazje pracowac z polakami.co drugie słowa to ku....ch.. i jeb....a w miedzyczasie przepijanie alkoholem.metody montażu starodawne brak podstawowych kluczy i urzadzen technicznych.wszysko na oko aby pasowalo.na sztuke i do domu.pozdrowienia dla.miliona polakow turystow spedzajacych wakacje w goracym kraju np.turcji Pozostawcie komentarze dla siebie. Wiem ze jestescie az nadto inteligentni.
Sprawdź pocztę Turku ! Twój brat mieszka w Otwocku rzut beretem od Warszawy . Czasem kupuje coś u mnie a już na pewno dzwoni jak coś padnie . Stawiasz flaszkę ...
Wielkie dzieki.szacun.
irroda napisał(a):Wracaj do siebie i montuj u siebie, a jak nie masz pracy to się przekwalifikuj, nie potrzebujemy Ciebie i Twoich braci w Naszym kraju.Wiem ,że narażam się wszystkim kołtunom i "prawdziwym polakom" , ale dzieciaku weź się ogarnij...
Utworzylem post " poszukuje" na tym forum. Prosze o wyrozumialosc i szacunek do pozostalych zainteresiwanych i rozmowcow w zwiazku z tematem postem.co do zalow i pretensji odnisnie narodowosci lub wyznania to sa od tego odpowiednie portale.tu mozemy o klimatyzacji popisac.pozdrawiam
To jakie są techniki mocowań w Turcji? albo jak wyglądają niepodstawowe narzędzia do klimy?
nie wiem jak można pisać takie bzdury... z całym szacunkiem, ale taki ksenofobizm powinien być DAWNO usunięty z tego forum.
Kiedy polacy cierpią za granica to większość z nas oskarża o to obcokrawców, czytaj natywnych mieszkańców tego państwa. Jednocześnie robicie to samo w swoim kraju! Gdyby nasi kochani rodacy byli na tyle zaradni, ze poradziliby sobie w Polsce to nie byłoby miejsca na inne nacje. Arab, Hindus, Chińczyk czy Latynos... co oni ci zrobili? Wszyscy potępiają arabów bo terroryzm, bo zabijają chrześcijan... a europa to co? Też mieliśmy swojego Osamę, taki Pan z wąsikiem... i to całkiem nie dawno. Imigranci mają u nas pracę bo bezrobotni polacy to w większości lenie lub zbyt mało wykwalifikowani ludzie. I tak jest na całym świecie. Dodatkowo duża część z nas wyjechała i zrobiła im miejsce... Wolałbym zatrudnić dobrego obcokrajowca niz leniwego polaka. Człowiek to człowiek...
.
Ludzie zawistni polacy oceniający jedną osobę macie coś z baniakami nie tak? Czy can1 kolega jest w stanie obniżyć PKB w polsce?Jest demokracja?Na waszych miejscach czytając to co każdy z was napisał spalił bym się ze wstydu.A może obawiacie się że komuś przyuczonemu w zawodzie zabierze wakat?I bardzo dobrze nieuki.Bo potencjalny klient nie jest rasistąAdamAdamiakTo jakie są techniki mocowań w Turcji? albo jak wyglądają niepodstawowe narzędzia do klimy?Dla ciebie proponuje pal nie zaostrzony?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
crocens napisał(a):nie wiem jak można pisać takie bzdury... z całym szacunkiem, ale taki ksenofobizm powinien być DAWNO usunięty z tego forum.Dokładnie. Popieram.ataki terrorystyczne to tylko problem polityczny i chory system a nie religijny.ludzie tego samego wyznania prowokuja na siebie ataki.zdarza się ze chrześcijan atakuja chrześcijanie.na moj kraj wieloktotnie napadali wyznawcy mojej religii. Nie mam nic przeciwko ze w moim kraju jest wiele kosciolow.a w polsce?slyszac slowo meczet szybko kojarzy się z atak bomba czy terrorysta.
Nie przejmuj się idiotami.Idioci sami znikną?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-08-20, 18:33:59 przez klimatolog.)
klimatolog napisał(a):Nie przejmuj się idiotami.Idioci sami znikną?can1 Zapewne w twoim kraju także zdażają się kanalie.Ale nie można oceniać kraju wobec kilku.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY