@ karols
To fakt! Klimatyzator LG mają świetny design! Szczególnie seria Art Gallery - [reklama] . Coś pięknego!
To fakt! Klimatyzator LG mają świetny design! Szczególnie seria Art Gallery - [reklama] . Coś pięknego!
|
@ karols
ooo....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-08-21, 17:34:35 przez eryk_wiking.)
![]() Znowu Lipne Graty się reklamują? Aż taka bida w firmie, że na normalną reklamę nie ma?
Bla bla bla, każdy chwali swoje... ale jak ktoś powie że LG to lipa to jest heretykiem... parząc pobieżnie wszystkie klimatyzatory oferują mniej więcej to samo, dopiero ludzie którzy znają się na temacie docenią 17dB w trybie snu, cztero kierunkowy nawiew sterowany pilotem, i mnóstwo innych innowacji dzięki którym te urządzenia markuje właśnie LG. Nie wspominając już o tym jakie ułatwienia zastosowane są przy montażu....! niby nic ale każdy wie swoje...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-08-21, 19:14:17 przez ktaa.)
buzzz napisał(a):@ karols Buzz marketing - zainteresowanych odsyłam do Wikipedii. Według mnie bardzo słabo wykonany i wręcz nachalny. Widać, że LG targetuje klientów o bardzo słabym poziomie ogólnej inteligencji. Nie wiem jaki jest stosunek moderatorów tego forum do tego rodzaju akcji ale ja wolałbym aby to forum było miejscem spotkań profesjonalistów a nie zamieniało się w miejsce bezpłatnie zamieszczanych reklam. Proponowałbym takie posty po prostu ignorować. DeMoor79 napisał(a):Kolego procentowo bijesz wszystkich na głowę! 1 post i 100% racji! Jeszcze żebyś nie targetował... Pozdrawiam.buzzz napisał(a):@ karols |