Czy ktoś ma dane do klimki jak w temacie?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-12-20, 07:33:07 przez awax.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
climaveneta MP90J
25 Odpowiedzi, 23127 Wyświetleń|
napewno Climatolog-on wie wszystko .
barbie z okazji nadchodzących świąt powiem delikatnie puknij się w głowę albo puknij samicę o ile jesteś samcem.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
witam,sorry ,że nie w temacie pomocy przy climavencie,ale kolega klimatolog dał tekst ,który powala ......puknij samicę.
Witam .Przyznaje ,żle sformulowalem zdanie.To ja nie odpisałem w temacie .I nie pomogłem w climavencie.Chodziło mi tylko o ripostę kolegi klimatologa.Pozdrawiam
Jak masz kogoś do pukania i nie ma przyrodzenia to jesteś spoko koleś
ja proponuję 8 spamów dla Leszka .
barbie nie przypominam sobie chwili kiedy prześliśmy na ty.Kto może to może.Np nick awax człowiek doświadczony w chłodnictwie a nie ty popaprańcu.Nic mądrego piszący w tematach.Znowu zacytować ciebie z problemami na poziomie przedszkola?barbie kto ciebie stworzył?a raczej kulturę pomszczę
To jest zwtkła klima? Splicik?
.
crocens napisał(a):To jest zwtkła klima? Splicik? To jest 14 KW ,kanał,kaseta lub podsufitowy. Mnie interesuje jaką ma sprężarkę. wiedziałem,że na tym forum otrzymam wiele konstruktywnych i fachowych odpowiedzi. Gdyby tak 10% czasu przeznaczonego na pisanie bzdur przeznaczyć na przeczytanie podstaw chłodnictwa to można by czasami podyskutować o tym dlaczego większość klimatyzatorów jest w kolorze białym.
awax zapytam czy nie chodzi o climaveneta?Głupi arab na pustyni zakłada czarny turban.
klimatolog napisał(a):awax zapytam czy nie chodzi o climaveneta?Głupi arab na pustyni zakłada czarny turban. zapytaj,odpowiem.
Pomiędzy climaventa a Climaveneta jest różnica?
Twoja czujność mnie zadziwia,nie znam klomatyzatorów climaventa i jeżeli "zjadłem " literkę "e" to faktycznie dałem Tobie okazję do zabrania głosu.Szkoda,że nie na temat.
To nie było złośliwie.Jak można pomóc skoro nie wie się o jaki produkt chodzi.Na temat to napisał kolega crocens i ja.
Już Wiesz o jaki produkt chodzi.
awax napisał(a):Już Wiesz o jaki produkt chodzi.Już wiesz kto napisał na temat?Czasami warto być obiektywnym a nie złośliwym w wypowiedziach jak to Radjo Maryja nazywa rozmowami nie dokończonymi.Pytasz o produkt a nie dałeś szansy na jego poszukanie myląc nazwę producenta.To na tyle bo Ty mnie zaatakowałeś a nie ja Ciebie.I myślę że bardzo niesłusznie.To podobnie jak do pomylenia wydajności.Jak pomóc?Lepiej zbluzgać kogoś na forum że nie potrafi czytać w myślach.Mam nadzieję że przyznasz mi rację.
Potrafisz rozpierdolić każdy temat.Jak nie znasz odpowiedzi na pytanie to po prostu nie pisz
awax napisał(a):Potrafisz rozpierdolić każdy temat.Jak nie znasz odpowiedzi na pytanie to po prostu nie piszAle ostre słowa.Po prostu zlikwiduj temat i skoryguj pisząc o co Tobie chodzi.A nie że masz pretensje do całego świata.Dla ścisłości Climaventa jako firma istniała.Aby znać odpowiedż trzeba znać pytanie.
Z całą pewnością nie produkowali klimatyzatorów.
Co do tematu to nie zamierzam niczego likwidować.Po prostu nie pisz w moich tematach.Nie interesują mnie Twoje odpowiedzi.
Awax-niepotrzebnie marnujesz atrament-Leszek nie jest w stanie przeczytać Twojego tekstu ze zrozumieniem .On ma chęć szczerą ale nie ma matury .
barbie napisał(a):Awax-niepotrzebnie marnujesz atrament-Leszek nie jest w stanie przeczytać Twojego tekstu ze zrozumieniem .On ma chęć szczerą ale nie ma matury .Gdybym miał maturę to nie kazał bym ludziom na tym forum zmieniać kierunków w tłokowych sprężarkach aby poprawić ciśnienie smarowania metodą rozbryzgu oleju.
tam była pompa olejowa .sprężarka działa do dzisiaj .
barbie napisał(a):tam była pompa olejowa .sprężarka działa do dzisiaj .Była?A co się z nią stało barbie?Straciła różnicę ciśnień pomiędzy karterem a pompą?A może kanał smarujący wzdłuż osi wału się zatkał?
Prawdopodobnie:
ZR61KCE-TFD-422 407C 051 COPELAND nr części: S0809009 Pozdrawiam
"Uuu Panie czynnik się zużył trzeba uzupełnić."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-02-12, 17:01:55 przez wallygator.)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY