Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Czy to poprawne działanie klimatyzacji VW jetta 2007?

2 Odpowiedzi, 2518 Wyświetleń

Igoor1978

2014-04-17, 06:24:37
Nowy użytkownik
Mam jette 2007r na pełnym dwustrefowym climatroniku, przegląd klimy zrobiony, zamiast 525g po 7 latach ubyło na 490g , dopełniono i wszystko ok. Jak włączę klime to przewód od sprężarki jeden zimny drugi troszkę ciepły i wiatraki nie chodza- ale klima działa, jak w środku w kabinie dam na przednia szybe na maxa wydajność klimatronika ( teraz na dworze 11 st ) to przewód jeden przy klimie robi się bardziej ciepły i wtedy dopiero ruszają wiatraki i tak chodzą cały czas, zmniejszę wydajność klimy w środku, to przewód przy sprężarce robi się mnie ciepły i wiatraki się zatrzymują ale sprężarka dalej chłodzi tj. drugi przewód jest zimny. W innych autach miałem ze wiatraki chodzą cały czas. W sterowniku po podłączeniu vcds-a żadnych błędów elektroniki i klimatyzacji. Może wiatraki jak będzie gorąco i będzie taka potrzeba to będą chodzić cały czas?
  • Odpowiedz

plusz730

2014-04-17, 08:02:44
Użytkownik
Odpowiedziałem Ci już na innym forum.
Pozdrawiam
Autoklima Webasto
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa