Witam jak w temacie mam kompresor do przedmuchu klimy, ale jest duży i przez to nie poręczny, moje pytanie jaką najmniejszą butle możecie poradzić, oczywiście nie chodzi tu o to że mam 1 psiknąć i czekać czekać........
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Wielkość butli kompresora
11 Odpowiedzi, 7682 Wyświetleń|
Ja używam takiego kompresora bez zbiornika ale kiedys miałem pożyczony jak ten na zdjęciu z małym zbiorniczkiem - fajna sprawa ; lekki a jednocześnie podtrzymanie ciśnienia.
Kompresor- sprężone powietrze traktujcie jako grę wstępną podczas przeglądu.Można posiadać w domu dywan i odkurzacz.Ale warto go wyprać raz do roku polegając na firmie profesjonalnej.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
Witam. Kompresorem po skraplaczu ? Już widzę te uśmiechnięte twarze ekspedientek .Może do chłodnic jedn wewnętrznych ? ......Yesuuuu ....nie. Odkurzacz i jeżeli jest możliwość myjka ciśnieniowa.
coolmaker1 napisał(a):Witam. Kompresorem po skraplaczu ? Już widzę te uśmiechnięte twarze ekspedientek .Może do chłodnic jedn wewnętrznych ? ......Yesuuuu ....nie. Odkurzacz i jeżeli jest możliwość myjka ciśnieniowa.Pomyśl?Chyba nie kompresor na sklepie W JW.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
chyba cyknięty był.
nawiązując do tematu polecam kompresor stanley http://allegro.pl/stanley-kompresor-bezo...93017.html 10 bar i szybko ładuje !
Witam. Oczywiście ,że wewnątrz lokalu żadnym kompresorem. Chodziło mi raczej o zrobienie porządku ze skraplaczami agregatów chłodniczych .Wyszło małe niedomówienie i nieporozumienie.
Ja mam 25 litrów, 8 bar, 225l/min.
Przy przedmuchiwaniu kilku skraplaczy pracuje non stop , ale ciśnienie nie spada poniżej 3,5 bara przy dłuższej pracy. W miarę mały, poręczny, ale żeby mieć ciągle ciśnienie powyżej 6 barów to trzeba robić krótkie przerwy.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
U mnie taki chinol śmiga 10L Ma już pare lat wiec zbija do 8bar znacznie wolniej ale daje radę Zajmuje mało miejsca na pace ale musiałem dorobić specjalne mocowanie bo smukły a zatem wywrotny
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-05-07, 17:23:50 przez MarioO.)
uwaga na firmę stanley - przy zakupie kompresora na fakturę gwarancja wynosi, uwaga - 30 dni
, jestem szczęśliwcem na którego trafiło, kompresor 25 l, to klamot.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
, jestem szczęśliwcem na którego trafiło, kompresor 25 l, to klamot.