Witam! Poczytałem trochę i naszła mnie ochota na kupno takiego zestawu. Wczoraj się zaparłem i pooglądałem trochę filmików, poszperałem w polskich i zagranicznych stronach i na moje wydaje się to fajne i zapaliłem się do kupna. Może ktoś z kolegów używa takiego czegoś i by się podzielił spostrzeżeniami. Już parę rzeczy w temacie opanowałem (gaz).
I sprawa związana z tym,a może ktoś się orientuje. Chodzi o przyłącze do butli. Jedna pani mnie poinformowała,że przyłącze do butli tzn. gwint to jest DIN1 ,żadnych innych parametrów nie mialą w katalogu, to się informacyjnie zapytałem o gwint do azotu i poszukała że jest to DIN10. Zna się może ktoś na tych znaczeniach,bo ja to zawsze miałem wymiarowo np.G28x1/14 czy coś podobnego.Może ktoś ma jakiś katalog z tymi DIN-ami.jest to duża butla jak azotowa tylko ten DIN1
I sprawa związana z tym,a może ktoś się orientuje. Chodzi o przyłącze do butli. Jedna pani mnie poinformowała,że przyłącze do butli tzn. gwint to jest DIN1 ,żadnych innych parametrów nie mialą w katalogu, to się informacyjnie zapytałem o gwint do azotu i poszukała że jest to DIN10. Zna się może ktoś na tych znaczeniach,bo ja to zawsze miałem wymiarowo np.G28x1/14 czy coś podobnego.Może ktoś ma jakiś katalog z tymi DIN-ami.jest to duża butla jak azotowa tylko ten DIN1
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY