Wie ktoś czy jakiś producent systemów ma możliwość podłączenia nie mniej niż 64 jednostek wewnętrznych dla agreagatu o mocy chłodniczej 33,5kW oprócz Daikina. Sprawdzałem LG, Samsung, Fujitsu, Airwell, Sinclair i wszytskie mają poniżej 64. Proszę o pomoc.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Liczba jednostek do połączenia do agregatu VRF
10 Odpowiedzi, 5989 Wyświetleń|
Projektant - Aptekarz?
W projekcie są produkty Daikina i przy nich jest sformułowanie lub równoważny. szukam właśnie producenta, który ma urządzenia o tych parametrach. W Lg nie pasuje mi liczba jednostek wewnętrznych do połączenia, taka samo w mitshubishi, a z kolei w Samsungu nie jest podane ile jednostek można podłączyć
jednostek wewnętrznych 500 W nikt nie produkuje .
Ja nie potrzebuję jednostek wewnętrznych, które mają 500W. W tym układzie VRF są jednostki 1,7kW, 2,2kW i 2,8kW i jednym z wymogów równoważności jest liczba jednostek do podłączenia do agregaty w liczbie 64 tylko nie mogę namierzyć producenta innego niż daikin, który by to spełniał
poszukaj w firmie Mattel-klimatyzacja domków dla lalek .
barbie napisał(a):poszukaj w firmie Mattel-klimatyzacja domków dla lalek .Brawo - Trafne spostrzeżenie 64 jednostek wewnętrznych dla agregatu o mocy chłodniczej 33,5kW parowniki po 0.52kW
Części oraz urządzenia firmy Daikin
barbie napisał(a):poszukaj w firmie Mattel-klimatyzacja domków dla lalek .A czy to nie jest ta sama firma co produkuje lalki barbie ,Panie Barbie DBKlima napisał(a):Co prawda producenci dopuszczają możliwość przewymiarowania mocy wewnętrznych w stosunku do zewnętrznej ale nie o 100%. W tym przypadku jest to 4 krotnie przewymiarowane . 64 jednostki po 2 kw i agregat 35 kW. Tu śmierdzi mielonkąbarbie napisał(a):poszukaj w firmie Mattel-klimatyzacja domków dla lalek .Brawo - Trafne spostrzeżenie
tos od projektu nie wiedzial co wpisac zeby daikin pasowal i dojebl 64 jednostki
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY