Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Filtry wentylacyjne

10 Odpowiedzi, 11739 Wyświetleń

klimanovum

2014-04-02, 19:06:18
Nowy użytkownik
Witam, jakich znacie aktualnych producentów ( nie hurtownie) filtrów wentylacyjnych?

jeśli by to mialabyć jakaś reklama to ewentualnie prosilbym na
chlodmar@wp.pl
z góry dzieki.
  • Odpowiedz

ARGUS

2014-04-03, 05:34:04
Użytkownik
[reklama]
Ja brałem od nich pare razy, wymiary miałem niekatalogowe i nie było żadnych problemów.
  • Odpowiedz

Ulka45

2015-06-16, 12:22:07
Nowy użytkownik
Zgadzam się z przedmówcą, Solisfiltry to dobra firma. No i polski producent filtrów powietrza!
  • Odpowiedz

adamem

2016-07-21, 15:35:31
Nowy użytkownik
Swojego czasu korzystałem z usług firmy Centrum Klima (dokładniej, kupowałem kanały wentylacyjne do przebudowy całego systemu), i wiem, że produkują różne elementy pod klimatyzację właśnie. Nie jestem pewien, czy filtry też mają, możesz sprawdzić na ich stronie: http://www.centrumklima.pl/pl,produkty-w...katne.html
  • Odpowiedz

DF

2016-07-25, 19:49:11
Użytkownik
ja aktualnie kupuję filtry w firmie [reklama] a od Pani Pauliny kupuje już filtry do central od wielu lat
  • Odpowiedz

Przemo_c

2016-07-30, 13:44:29
Nowy użytkownik
Firm jest na pęczki. Z polecanych i na takich na których się nie naciąłem mogę wymienić ICT eco. Niemniej - cena zawsze równa sięjakość więc jak ktoś szuka tanio to marne szanse na znalezienie czegoś porządnego.
  • Odpowiedz

benedykt

2016-07-30, 18:34:54
Użytkownik
Ja polecam NEOFILTR. Nigdy się nie zawiodłem..
  • Odpowiedz

krisek123

2016-08-18, 18:32:42
Nowy użytkownik
Jest bardzo dużo firm specjalizujących się w temacie wentylacji, które oprócz sprzedaży czy serwisu, a także kompletnego montażu systemów, prowadzą także sprzedaż różnorakich części począwszy od kształtek i kanałów, akcesoriów do wentylatorów dachowych, tłumików, przewodów elastycznych czy akcesoriów montażowych do kanałów okrągłych i prostokątnych, a skończywszy na zaworach, kratkach, nawiewnikach czy też akcesoriach pomocniczych jak siłowniki i wentylatory. Więcej szczegółów znajdziecie na http://www.alnor.com.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-08-24, 18:27:11 przez krisek123.)
  • Odpowiedz

Przemo_c

2016-10-01, 16:29:13
Nowy użytkownik
Panowie wazne pytanie:

[reklama]

PTFE czy PPS - co lepsze ogółem?
  • Odpowiedz

ankano

2016-10-20, 10:15:08
Nowy użytkownik
Polecam Elements, mają niestandardowe podejście do wyposażenia, a na stanie ciekawą ofertę dotyczącą wentylacji Wink
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa